CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye turcykler fra Trek Nye turcykler fra Trek
Trek lancerer tre nye cykler henvendt til turfolket, men med nogle ret atypiske løsninger. Nye turcykler fra Trek

Turcykler har altid været et nicheprodukt. Markedet er lille og udbudet temmelig begrænset. Det prøver en af verdens største cykelproducenter nu at ændre, med tre noget usædvanlige modeller. Bygget i moderne aluminiums- og stålstel, men med de traditionelle turcykel dyder, henvendt til tre forskellige temperamenter.

Trek-920

Trek 920
Med udgangspunkt i 29″ hjulstørrelsen og mountainbikedæk er denne cykel tænkt til cykelglobetrotteren som helst cykler Off the beaten track.   Udstyret med kraftfulde hydrauliske skivebemser og et unikt bagagebæreresystem foran hvor tasker kan placeret på tre forskellige måder. Gearsystemet er SRAM X5/X7.  Rammen fås i 6 størrelser.  Farve grøn.
Pris kr. 13.799,-

Trek-720-a

Trek 720
Denne model har den traditionelle racergeometri som giver lynhurtige køreegenskaber og god hastighed ,men  i kombination med et unikt letvægtssystem til frontmonteret bagage.  Erfarne turcyklister vil nikke genkendende til systemet med et par tasker monteret lavt på forgaffel. Perfekt til den sportslige dagligdagscyklist eller en hurtig weekendtur.
Cyklen er udstyret med skivebremser, racerdæk og landevejsgearing iform af Shimano 105 gruppen. Rammen fås i 6 størrelser  fra 49 op til 61 cm. De specieludviklede og vandtætte tasker følger med.  Farve grå.
Pris kr. 12.799,-

Trek-520

Trek 520
Dette er Treks bud på den klassiske turcykel med stålstel, triple kranksæt, skivebremser, landevejsstyr og klassiske styrende gearskifter.  Gearsystemet er en kombination af Shimano Alivio og Deore. Leveres med lavpunkts bagagebærer og oldstyle tåclips pedaler.  Kraftige hjul med 36 eger. Farve sort. 6 forskellige stelstørrelser.
Pris kr. 9.799,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN