CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Specialized Roubaix Herre og Rudy Dame Landevejscykler Nye Specialized Roubaix Herre og Rudy Dame Landevejscykler
Når det handler om at erobre brostenene og presse ens grænser på distance, giver de nye Ruby og Roubaix landevejscykler en teknologisk fordel som... Nye Specialized Roubaix Herre og Rudy Dame Landevejscykler

ruby-post-2

Specialized Bicycle Components løfter nu sløret for de helt nye Ruby og Roubaix, som omfatter et nyt banebrydende affjedringssystem udviklet i samarbejde med McLaren Applied Technologies. Kendte som modellerne, der oprindeligt skabte “road endurance” kategorien, kommer disse nu med nye teknologier som re-definerer komfort, hastighed og håndtering.
Specialized arbejdede tæt med McLaren for at forstå, hvad “velkørende” egentligt betød. Sammen analyserede de hvordan rytteren og underlaget arbejder sammen, hvordan dette kunne måles og dataen bearbejdes, for til sidst at kunne øge rytterens fart og reducere de vibrationer rytteren blev udsat for. Eric Schuda, Direktør for landevejscykler ved Specialized, havde dette at sige: “For at udvikle ‘Smoother is Faster’ (Mere velkørende betyder mere fart red.), udviklede vi Future Shock. Gennem vores test fandt vi ud af, at de flestevibrationer fra landevejen føles hovedsageligt gennem cyklens forende.

97317-03_rbx_sw-etap_carb-rktred-klsil

Vi måtte reducere disse vibrationer, så derfor udviklede teamet et affjedringssystem til at absorbere disse vibrationer. Dette system gør det nu muligt, at cyklen absoberer disse vibrationer inden de rammer rytterens hænder, hvilket ikke kun giver en mere velkørende oplevelse, det øger også rytterens fart på ujævnt terræn. Det nye Future Shock system kommer derudover med tre forskellige affjedringsenheder med hver deres hårdhed, hvilket gør det muligt for forhandleren, at tilpasse hvert enkelt cykel præcis efter den enkelte rytters præferencer.”
Udover Future Shock, leverer cyklerne, med den nye Drop Clamp og den velkendte CG-R saddlepind, 20mm bagudvendt frigang i den bagesrste del. I kombination forbedrer disse elementer hastighed, komfort og giver rytteren en mere velkørende oplevelse. Derudover forbedres vejgrebet og håndteringen gennem sving.

91617-01_ruby_sw-etap_tarblk-nrdcred-chrm

S-Works Ruby og Roubaix modellerne vil komme med Specialized’s seneste tilføjelse i hjulkategorien, de nye Roval CLX 32, som er lettere, mere aerodynamiske og som giver mindre rullemodstand end forgængeren CLX 40. Pro og S-Works modellerne inkluderer derudover et SWAT™ Box opbevaringssystem, som passer perfekt rent æstetisk og funktionelt over krankboksen. Dette system vil også kunne købes seperat og vil passe på alle de nye Ruby og Roubaix modeller. Begge cykler benytter Specialized’s Rider-First Engineered™ teknologi, med Ruby’en som den første kvinde specifikke cykel til at adoptere denne banebrydende teknologi. Dette indebærer, at hver rammestørrelse er
specifikt dimensioneret til enhver rytters størrelse, fremfor at udvikle en medium størrelse, for derefter at bygge alle størrelser ud fra denne.
Specialized er overbeviste om, at med introduktionen af disse nye modeller kan det endeligt bevises, at “Smooter is Faster”.

ruby-post-8

Om Specialized
Specialized blev grundlagt i 1974 af ryttere for ryttere. Med hovedsæde I det Nordlige Californien, fokuserer vi på rytternes behov for funktionelle og teknisk fordelagtige produkter, som yder en konkurrencemæssig fordel.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN