CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye gravelspecifikke sadler fra Fi’zi:k Nye gravelspecifikke sadler fra Fi’zi:k
Naturligvis skal vi nu også have gravel specifikke cykelsadler. Men er det ikke bare kejserens nye klæder... Nye gravelspecifikke sadler fra Fi’zi:k

Gravel cykling og alt hvad deraf følger, har naturligvis fået alle de store cykelbrands markedsføringsafdelinger gevaldig op af sofaen,  i et forsøg på at forbinde alle deres produkter med den nye cykelbølge.  Men er det ikke bare kejserens nye klæder ?

Naturligvis ikke, hvis du spørger Fi’zi:k som med Argo lancerer to nye sadler i den nye fremherskende form med kort næse. Begge modeller fås i to bredder 150 0g 160 mm. En smart detajle er udskæringen i midten som har en lille indbygget tagrende som skulle lede vand væk.

Fi’zi:k siger at de nye terra Argo sadler både er kortere , bredere samtidig med at de er mere understøttende. De er begge 270 mm lange. De er konstrueret i kulfiber forstærket nylon for god vibrationsdæmpning   De benytter en lukket rail konstruktion kaldet Mobius closed-loop configuration, der  er ud i et stykke. Selve railstykket hvor den har kontakt til saddelpinden er 77 mm lang. Det skulle være nok til at passe de fleste gravel cyklers geometri.

Som de fleste andre sadler fra Fi’zi:k har de nye Argo modeller også Wingflex sider for mere fri bevægelse. Prisen på de to nye sadler ligger mellem godt kr. 700,- og kr. 1.000,- afhængig af model.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN