CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye farver på Alba Optics SOLO Nye farver på Alba Optics SOLO
Alba Optics har supleret SOLO brillen med nye farver - nu med fire farve varianter at vælge imellem Nye farver på Alba Optics SOLO

Solo sportsbrillen fra Alba Optics, vi tidligere har testet, er for 2022 sæsonnen blevet suppleret med to nye  farver.  Brillen er et frisk lidt retroagtigt bud på universelt anvendelig brille, der er kendetegnende ved sit store glasareal og aftagelige sidestykker, der effektivt afskærmer mod vind og vejr. Det betyder også at den kan bruges til flere udendørsaktiviteter inklusiv, ski, vand, vandring og naturligvis cykling. Samtidig  er den et økonomisk overkommeligt alternativ til de mange meget dyre mærkevare brands som præger det danske marked.

Som ekstraudstyr kan tilkøbes en brilleindsatsm der imponerede os, fordi brillen ikke har en så ekstrem buet front vi ofte ser på cykelbriller, der  gør brug af brilleindsatse mere problematiske.  Alba Optics er et italiensk brand der som så mange andre bruger både omnichannel salg og distribution. På godt dansk at du kan købe deres produkter gennem flere forskellige salgs og distributions kanaler.

Læs vores test af brillen her

Link

 

CYKELPORTALEN