CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye elektriske ladcykler fra Trek Nye elektriske ladcykler fra Trek
Trek frigiver helt nye elektriske ladcykler for at hjælpe familier med at køre mere og køre mindre Nye elektriske ladcykler fra Trek

Vi har længe ventet på at Trek skulle følge med den stadig større strøm af elektriske lad- og utility cykler. Dette gør de nu med deres helt nye Fetch+ familie. En spændende ny tilføjelse til deres store udvalg af el- og pendler cykler. Disse e-ladcykler er designet til at transportere børn, kæledyr og dagligvarer – alt sammen med det mål at  gøre det nemt at køre på cykel, og lade bilen stå til gavn for både dem selv og alle os andre.

Trek frigiver helt nye elektriske ladcykler for at få familier til at cykle mere og køre mindre

Hver model er  designet med nyttige funktioner, der gør det let ig bekvemt at komme fra A til B. bl.a med  Bosch Cargo line-motoren med et smart system, der giver ryttere mulighed for at bruge deres smartphone som deres Bosch-skærm, controller og informationshub. Begge cykler har også solide, brugervenlige støtteben, der holder tingene oprejst, når de læses eller losses, og de har justerbare frem- og saddelpinde, så de nemt passer til flere ryttere.

Fetch+ 2 er deres longtail elektriske ladcykel med en traditionel cykelramme, der er gjort lidt længere for bedre at kunne rumme to børn og ekstra last. Den store lastramme bagerst, er en integeret del af stellet. der kan  rumme to børnesæder og fodbeskyttere til at dække baghjulet.

Cyklen kan endvidere udstyres med en række tilbehør som for- og bagtasker og skærme for endnu mere bæreevne og i al slags vejr. Ekstraudstyret kommer også i fire forskellige farver så cyklen kan få et individuelt udtryk efter brugerens ønsker og personlige stil.

Kunder kan også vælge Treks familiepakke for at tilføje endnu flere sjove funktioner, såsom en safaribar til håndtag, sædepuder for ekstra dæmpning og et polstret ryglæn for ekstra komfort.

Fetch+ 4 er Trek’s el-lastcykel med frontlæsser (bakfiets), der kan rumme børn, last og meget mere. Den ultimative erstatning for den lille familiebil. Fetch+ 4 har plads til op til fem børn og masser af last. Den leveres med to sæder, der allerede er installeret i ladet, komplet med seler og spænder for ekstra sikkerhed. Ryttere kan også tilføje et bænksæde foran på Fetch+4 for endnu mere bæreevne, eller de kan tilføje en barnevogn til deres mindste passagerer.

Fetch+ 4 er designet med et robust kabelstyringssystem for bedre håndtering og lettere navigation i snævre sving. Når vejret bliver hårdt, kan ryttere tilføje en valgfri regndækken, der helt dækker det forreste lads og holder passagererne glade og tørre.

Kunder kan også bruge MIK HD-bagstativet til at montere en ekstra barnestol eller andet tilbehør, såsom tilpassede tasker.

Fetch+ 2 og Fetch+ 4 vil være tilgængelige globalt på trekbikes.com og gennem Treks globale netværk af detailpartnere.

Link

 

CYKELPORTALEN