CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye børnecykler fra Cannondale Nye børnecykler fra Cannondale
Det ædle amerikanske cykelmærke har netop præsenteret en række cykler til børn i alderen 1 til 11. Nye børnecykler fra Cannondale

Cannondale har netop præsenteret en nye serie af børnecykler i alderen fra 1 år og op til 11 år. Cannondale lægger ud med en løbecykel for de helt små med Lefty forgaffel,  og slutter med en mountainbike for de større poder, som ikke lader far og mors modeller meget efter, i udstyr og features.

Cujo er en mountainbike på de helt brede dæk. Cannondale har foruden en lav vægt også fokuseret på børnevenlige styr, greb og bremsegreb samt sadler i de helt små størrelser.

Produkt Manager Burton Abery fortæller ” Vi har ikke kun udviklet cykler med den rette kropsholding til små cyklister. Også vigtige ting som balance, kontrol og hastighed har været vigtig for os at optimere.  Små cyklister skal ikke kunne cykle fra deres gående forældre. Derfor har vi tilpasset gear udvekslingen så ungerne ikke kan træde hurtigere i pedalerne end at forældrene stadig kan følge dem gående.“

Farvevalg og grafik på de nye cykler, er inspireret af input fra børnene selv.  Den nye serie omfatter en 12″ Balance, 12″ Trail og 12″ Quick  suppleret med 20 og 24″ samt Cujo mountainbiken i 20 og 24″. Prismæssigt kommer de nye Cannondale børnecykler til at ligge mellem godt 1500 og 4000 kr.

Link

CYKELPORTALEN