CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny festival guider til byen bedste kulturoplevelser på cykel! Ny festival guider til byen bedste kulturoplevelser på cykel!
Tag vennerne under armen, spring på cyklen og oplev byen og kulturen på en helt ny måde med Kulturetapen ‒ Københavns nye kulturfestival, der bliver... Ny festival guider til byen bedste kulturoplevelser på cykel!

Tag vennerne under armen, spring på cyklen og oplev byen og kulturen på en helt ny
måde med Kulturetapen ‒ Københavns nye kulturfestival, der bliver afholdt for første
gang i år, fra den 8.-12. september.

I en by med så udpræget en cykelkultur som vi har i København, ligger det lige til højrebenet at inkorporere fællesskabet omkring cykleriet med den brede interesse for kultur og musik.

Kulturetapen er en unik chance for at opleve København på en ny måde, med alternative cykelruter fyldt med kulturoplevelser på udvalgte destinationer. Festivalen vil føre københavnerne rundt i byen over 5 dage via spændende, tilrettelagte ruter, og undervejs vil der være rig mulighed at opleve lækre mad- og kulturtilbud, koncerter ‒ og en perfekt anledning til at udforske vores ellers velkendte by på ny.

Kulturetapen – Tour Start-event
Onsdag d. 8. september (fra kl. 16.00-18.00) skydes Kulturetapen i gang ved
Lokomotivværkstedet i Sydhavnen, og vi kører i samlet flok tourens første etape. Tourstart-eventet rundes af med en økologisk langbordsmiddag hos byens nye grønne oase Banegården, tilsat musik og smukke omgivelser.

Kulturetapens program
Fra torsdag til søndag byder festivaldagene hver især på nye cykelruter gennem byen,
med oplevelsesrige stoppesteder undervejs. Hver aften afsluttes ruterne med festlige events i form af musik og mad, bl.a. hos Byhaven, Copenhagen Distillery, Broens Gadekøkken, samt et Final Party på REFFEN om lørdagen. Søndag kan de, der savner ekstra kilometer i benene, opleve den flotte, grønne cykelrute langs Amarminoen i anledningen af Naturens Dag.

Udpluk fra programmet

  • Torsdag den 9. september slutter dagens rute i Byhaven, hvor der vil være gratis øl til de hurtige fra kl. 19, samt mad fra Hooked (til 100 kr). Aftenens musikalske liveindslag kommer fra soulfulde MALU og r&b-duoen FEELS. Efterfølgende fortsættes festen med Djs og havehygge.
  • Fredag den 10. september rundes cykelturen af på Copenhagen Distillery, hvor aftenen byder på lækre, speciallavede cocktails, folkekøkken og en surprise-live act.
  • Lørdag den 11. september sluttes dagens Kulturetape med et Final Party på REFFEN, med live musik og DJs, bl.a. DJ-duoen Ladybox, som sætter gang i festen.

Med et festivalarmbånd får man flere fordele
Sammenlagt byder Kulturetapen på en lang række fordele og gode tilbud, for dem der
tilmelder sig og cykler med på ruterne. Fra den 8.-12. september giver festivalarmbåndet 20% rabat på indgangen hos kunstcentret Copenhagen Contemporary, og hos Broens Gadekøkken i Strandgade vil der være øl til en flad 20,- samt et rigt udbud af street food. Hos Flindt & Ørsted kan man få kaffe, kage og Vermouth fra Spanien, alt sammen til gode
priser.

Det er gratis at cykle med! Man skal blot tilmelde sig på mail: tilmeld@kulturetapen.dk eller på Kulturetapen.dk, og så får man adgang til alle fordelene undervejs på cykelruterne. Man kan også få udleveret sit armbånd ved Tour Start-eventet om onsdagen d. 8. september.

Hvem står bag?
Kulturetapen er en ny festival initieret af kultur-entrepreneur Sophie Hardinger (tidligere Wonderland Magazine og galleri WAS) og skabt i samarbejde med musik-og
kulturmagasinet GAFFA, som bl.a. har kurateret det musikalske indhold på ruterne.

Læs mere på Kulturetapen.dk, hvor det fulde program offentliggøres den 2. september.

KULTURETAPEN TOUR START
Onsdag d. 8. september, kl. 16-18
Otto Busses Vej 21-23
2450 København SV
www.kulturetapen.dk

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN