CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny dækserie til den ambitiøse landevejscyklist Ny dækserie til den ambitiøse landevejscyklist
Med de nye Power Cup-cykeldæk lancerer Michelin en dækserie til racercykler, der er designet til både de professionelle og til ambitiøse landevejsentusiaster. Ny dækserie til den ambitiøse landevejscyklist

Med de nye Power Cup-cykeldæk lancerer Michelin en dækserie til racercykler, der er designet til både de professionelle og til ambitiøse landevejsentusiaster. Nyudviklet mønsterdesign sænker rullemodstanden, giver øget fart og bedre greb i sving. Dækket leveres i både tubular, tubetype (clincher) og tubeless ready – og i 100 procent genanvendelig emballage.

Michelin lancerer nu sin nye Michelin Power Cup-serie af cykeldæk. Dækserien er designet til den ambitiøse landevejscyklist – lige fra rytteren på de store Tours til den entusiastiske amatør, der er kompromisløs i forhold til udstyret.

Power Cup-serien findes i tre versioner: En tubular (lukket ring) i produktlinjen, Racing Line. En tubetype (åben ring) og en tubeless ready (TLR), der begge hører til produktlinjen, Competition.

Som led i Michelin-gruppens “All Sustainable”-strategi bliver al emballage til firmaets cykeldæk nu 100 procent genanvendelig. Selve pakkerne er lavet af pap og papir fra bæredygtige kilder og produceres med bl.a. vegetabilsk blæk og vandbaseret lim.

Michelin Power Cup Tubular anvender avanceret dækteknologi. Herunder Gum-X Technology, der sænker rullemodstanden samt forbedrer greb i sving og dækkets holdbarhed. High Density Shield Technology giver effektiv beskyttelse mod punktering, mens en 2×160 TPI-karkasse sikrer god komfort ved højt lufttryk. Endelig er dækket, for at reducere vægten, udstyret med en latex-slange, som ligeledes forebygger punktering og medvirker til at reducere rullemodstanden og give øget komfort.

Michelin Power Cup Tubetype udnytter også Gum-X Technology til at optimere rullemodstand, greb i sving og holdbarhed. Samtidig giver Aramid Shield Technology bedre beskyttelse mod punktering, mens en 3×120 TPI-karkasse sørger for robuste sidevægge. Endelig giver Gum-X Technology et rent design med et glat dækmønster.

Michelin Power Cup (TLR) udnytter også Gum-X Technology, men her i kombination med Michelins Tubeless Shield Technology, som kan benyttes med forsegling og som giver ekstra beskyttelse. Samspillet mellem de to teknologier sørger også for øget komfort. Dækkets letvægtskarkasse er TLR-kompatibel og 4×120 TIP-karkassen giver høj robusthed og pålidelighed under mange forskellige vejforhold.

Michelin Power Cup-serien er allerede handlen og findes i disse størrelser:
Michelin Power Cup Tubular (erstatter Michelin Power Competition Tubular)

 • 700 x 23 – 23-622 – Black
 • 700 x 25 – 25-622 – Black + Classic
 • 700 x 28 – 28-622 – Black + Classic
  Michelin Power Cup Tubetype (erstatter Michelin Power Road)
 • 700 x 23c – 23-622 – Black
 • 700 x 25c – 25-622 – Black + Classic
 • 700 x 28c – 28-622 – Black + Classic
  Michelin Power Cup TLR (erstatter Michelin Power Road TLR)
 • 700 x 25C – 25-622 – Black + Classic
 • 700 x 28C – 28-622 – Black + Classic
 • 700 x 30C – 30-622 – Black
  Classic = Tan sidewalls

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har et mål om at forbedre kundernes mobilitet ved at producere og distribuere de mest bæredygtige dæk, serviceydelser og løsninger. Michelin tilbyder også digitale tjenester, vejkort og guides, der hjælper med til at gøre rejsen bedre. Endelig udvikler Michelin højteknologiske materialer, som i dag anvendes i mobilitetsindustrien. Michelin Gruppen har hovedkontor i Clermont-Ferrand i Frankrig og er repræsenteret i 177 lande, har 124.760 medarbejdere i verden og 68 produktionsanlæg. I alt producerede Michelin i 2021 173 millioner dæk

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN