CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny cykelmesse for håndbyggede cykler melder sig på banen i USA Ny cykelmesse for håndbyggede cykler melder sig på banen i USA
MADE Bike Show vil prøve at udfylde tomrummet for udstillinger for håndbyggede cykler efter NAHBS. Ny cykelmesse for håndbyggede cykler melder sig på banen i USA

Vi har tidligere haft fornøjelse at besøge NAHBS (North American Handbuilt Bicycle Show) Læs mere her

Under navnet MADE Bike Show lanceres  en ny cykelmesse der vil prøve at udfylde tomrummet efter NAHBS, der  er blevet udskudt i tre år og som det endnu er uafklaret om vil genopstår i 2023.

MADE vil ifølge planen indtage det 30 hektar store Rose Quarter i Portland, Oregon, fra 24. til 27. august 2023. Arrangementet skal arrangeres af  PR-virksomheden – Echos Communications – der allerede hævder at have interesse fra mere end 170 mærker.

Billy Sinkford, VP hos Echos forklarer, at begivenheden vil undgå at flytte rundt år efter år for at forsøge at opretholde konsistens og forudsigelig omkostningsstyring.

MADE planlægger at tilpasse den kendte formel ved at indbygge et demo-element til begivenheden, som vil blive afholdt udendørs. Besøgsformatet vil også være anderledes, med de to åbningsdage sat til handelsbesøgende og medier, som arrangørerne håber vil give fællesskabet tid til at genoprette forbindelsen og skabe nye links.

“MADE er den næste udvikling af håndlavede forbruger- og handelsbegivenheder, der skaber et inkluderende, spændende og støttende format, baseret på missionen om virkelig at fejre de  producenter, der er dedikeret til deres håndværk,” sagde Billy Sinkford, vicepræsident for ECHOS Kommunikation.

Som andre udstillere i cykelbranchen gør, kan startops og nye små producenter  blive tilbudt fordelagtige priser for at give showet en ungdommelig energi.

I Europa er det engelske Bespoked der tager teten på udstillinger for det ædle cykelhåndværk, mens flere tyske messer også ved at komme efter det, senest Kolektif Berlin, mens Copenhagen Bike Show stadig kæmper med at få flere af de mange danske små producenter til at komme mere ud af busken og vise cykelforbrugerne at småt også er godt.

Link

 

CYKELPORTALEN