CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny allroader fra BMC Ny allroader fra BMC
Roadmachine X er en æstetisk nydelse ud i en flot designet AllRoad cykel. Ny allroader fra BMC

BMC Switzerland lancerer en ny landevejscykel for dem med appetit på det store eventyr. Roadmachine X er en alsidig cykel for den rytter som ønsker høj ydelse under næste alle forhold, i det klassiske minimalistiske design BMC er kendt for.

Uanset om det er på de endeløse eventyrlige spor, en landevejstur eæller på afveje i byjunglen, leverer Roadmachine varen. “Den nye Roadmachine X fuldender vores Roadmachine serie,” forklarer Mart Otten, der er Senior Produkt Manager i landevejsdivisionen hos  BMC Switzerland. “Denne alsidige cykel er skabt til dem som elsker cykling off the beaten track , dem som vil cykle lidt længere eller bare en trofast cykelpartner på de daglige cykelture.”

BMC har taget udgangspunkt i deres topend Roadmachine hvoraf vi tidligere her testet en model, med deres allerede kendte Tuned Compliance Concept technology er blevet yderligere forfinet så den effektivt tilpasser sig det underlagt man byder den. Den tager toppen af hårdheden på de værste underlag med den størst mulige verticale deflection.”

Roadmachine X er udstyret med skjult fittings til montage af skærmsæt og bagagebærer, og den har fået ekstra stærke All Road hjulsæt som acceptere dæk op til 34 mm bredde. Geometrien med langt fremløb giver god kontrol i kombination med de korte kædestag som giver hurtig acceleration.  Roadmachine vil derfor opføre sig stabilt man alligevel med kvik respons på de fleste typer underlag.

Landevejscykler er normalt ikke født med affjedring, men TCC giver alligevel en systematisk og nøje defineret fleksibilitet som giver en god balance mellem komfort og kontrol. Den nye Roadmachine X fås i følgende størrelser, 47cm, 51cm, 54cm, 56cm, 58cm og 61cm. Rammen er i aluminium og forgaflen i kulfiber. Geartrain er det populære x1 fra SRAM Rival med hydrauliske skivebremser. En fiks detajle hentet fra mountainbiken er kædeholderen, så kæden ikke springer af kranksættet.  Prisen kommer til at ligge omkring de 2000 Euro.

Link

CYKELPORTALEN