CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Surfspecialisten NielPryde lancerede for to år siden sine første racercykler som bygger på al den erfaring de har med forarbejdning af kulfiber.  Du kan...

Surfspecialisten NielPryde lancerede for to år siden sine første racercykler som bygger på al den erfaring de har med forarbejdning af kulfiber.  Du kan læse vores omtale af dem her. På Taipei Cycles Show præsenterede de deres nyeste våben den superlette BURAsl som for alvor sætter dem i bås blandt de absolut bedste racercykelproducenter på markedet.

Uanset hvordan man ser på det, er cyklens vægt af afgørende betydning. NEILPRYDE satte sig for at konstruere en kompromiløs fjerlet racercykel og samtidig bevare alle fordelene ved ydelse af en stiv ramme designet til den mest kræsne profesionelle cyklist.

Efter at have foretaget benchmark afprøvning af forskellige lette rammer på markedet, var det tydeligt, at key performance indikatorer, såsom krank og kronrør stivhed ofte er kompromitteret i jagten på minimal vægt. Ved hjælp af vores omfattende viden om kompositter udviklet over to og en halv årtier fremstilling af høj-performance udstyr fra kulfiber, kikkeke vi på vi på en bedre måde at lave en ren manipuleret løsning uden kompromiser.

Resultatet er BURAsl. Fra de blyant tynde seatstays som absorberer vej vibration, til de dybe afsnittet chainstays, som sikrer maksimal kraftoverførsel, er BURAsl designet til ydelse i første række, hvor minimal vægt er resultatet af fokuserede engineering.

NEILPRYDE s Optimeret Tube Profile (OTP) designfilosofi er igen blevet anvendt hele rammen, hvilket resulterer i rør former, der sikrer den optimale balance mellem stivhed og vægt. Styrkelse “ribben”, er blevet integreret i centrale steder i rammen for at producere en livlig og lydhør tur, mens den subtile asymmetriske sadelrør sikrer endvidere, at krankboksen modstår vridning under pedaling kræfter.

BURAsl bruger en PressFit30 standard krankbox-skallen, fjerne alle nødvendige aluminium hardware hvor praktiske, samt fuld kulfiber frafald, støbte headset kopper og kabel stopper for yderligere at reducere vægten.

Efter utallige gentagelser af laboratorieforsøg med forskellige kulfiber lå ups, efterfulgt af en omfattende test af de UnitedHealthcare Professional Cycling Team ryttere at sikre, at det lever op til deres krævende behov, ser vi frem til at tilføje den BURAsl til vores voksende sortiment af high- ydelse Road og Triathlon cykler.

26

Egenskaber

  • Vægt: sub-750g (for størrelse L)
  • PressFitt30 Krankboks
  • Støbte kulfiber headset kopper og front / bag signaludfald
  • Bearbejdede carbon fiber kabelstop
  • Forstærkningsribber på sadelrør / toptube & toptube / kronrør / skrårør vejkryds
  • Forsænket saddelklampe

BURAsl forventes på markedet i slutningen af året. Prisen er endnu ukendt

Link

CYKELPORTALEN