CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

National cykelrute er blevet omlagt gennem Randers Kommune National cykelrute er blevet omlagt gennem Randers Kommune
Friske vejfolk har i en uges tid haft travlt med at cykle rundt og sætte nye skilte op langs Gudenåen og på mindre veje... National cykelrute er blevet omlagt gennem Randers Kommune

Danmark har 11 nationale cykelruter, der forbinder alle dele af landet fra syd til nord og fra øst til vest. Cykelrute 2, der forbinder Hanstholm med København, er i gang med at blive omlagt. Tidligere gik ruten til København via Djursland. Nu er ruller den til Århus via Randers og Favrskov Kommuner.

De driftige vejfolk Danni Nielsen og Claus Sørensen til højre i billedet, har cyklet rundt og sat skilte op, så cyklister nu kan finde vej på den nationale cykelrute 2 gennem Randers.

“Jeg håber, at den nye rute i Randers vil lokke endnu flere i sadlen på de lidt længere ture. Borgere i Randers kan nu øve sig på en kortere strækning ad ruten gennem Randers Kommune ved at følge de blå cykelskilte,” siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Fakta
Ruten gennem Randers Kommune går fra Øster Bjerregrav over Hornbæk og videre langs Gudenåen til Randers by. Derfra guider de blå skilte cyklisterne gennem Vorup, Kristrup, Sønder Borup og til Ølst. Derfra fortsætter ruten ind i Favrskov Kommune.

Hele den omlagte nationale cykelrute 2 er endnu ikke tegnet færdig på et kort, men du kan se alle 11 nationale cykelruter via dette link: https://www.visitdenmark.dk/danmark/oplevelser/cykelferie/danmarks-11-nationale-cykelruter

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN