CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Myontec Mbody Myontec Mbody
Finsk firma står bag ved verdens første intelligente bukser som ved hjælp af forskellige sensorer overvåger kroppen under træning. Produktet er tænkt til cykling... Myontec Mbody

Myontec, der er et finsk foretagende præsenterer nu formodentlig verdens første intelligente sportsbuks. Ved hjælp af forskellige sensorer overvåger den skridtfrekvens og muskelbelastning under træning. De opsamlede data bliver analyseret og sendt via en app til ens mobiltelefon der løbende orientere om træningstilstanden og ikke mindst og helt unikt kommer med gode råd til hvad man skal gøre, alt sammen mens man er igang med sin træning.

mbody02

Produktet er færdigudviklet men mangler startkapital så det kan blive sat i produktion.  Dette foregår gennem kickstarter. Kampagnen startede den 23 september og løber indtil den 7 november. Støtter man kampagnen får man bukser og app for 159,- US$. Efterfølgende vil produktet komme til at koste 499,- US$.

Myontec teknologien bruges idag i mere end 16 lande af universiteter, træningscentre og professionelle sportsmandskaber.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN