CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mange af de energiprodukter der findes på markedet, smager rent ud sagt ikke særligt godt. Der findes dog produkter som både opfylder de ernæringsmæssige...

ReFuel_banana-pMange af de energiprodukter der findes på markedet, smager rent ud sagt ikke særligt godt. Der findes dog produkter som både opfylder de ernæringsmæssige krav, du som idrætsudøver kan stille, og samtidig smager godt.
MULEBAR er et sådant produkt og tilmed økologisk, helt uden tilsætningsstoffer.

Folkene bag MULEBAR er alle aktive sportsudøvere. Det hele startede i 2002 på toppen af det 6200 meter høje Cerro Aconcagua  i Andesbjergene, hvor de erfarede at de produkter som fandtes på markedet enten ikke opfyldte de ernæringsmæssige krav eller ikke smagte godt.  Hjemme på køkkenbordet blev de første forsøg lavet og siden afprøvet  på venner og bekendte.  Resten er historie.

MULEBAR har to forskellige produkter i programmet, Fuel og Refuel. Fuel er en energibar i fem smagsvarianter og to størrelser.  Refuel er til opfylning af depoter efter aktiviteten og med chokolade og banan.
Alle produkter bygger på naturligt forekommende ingredienser og man kan tydeligts smage hvad der er i dem. Mulebar en en smule dyrere end andre produkter men dette skyldes primært at en del af overskuddet går til projekter i den fattige del af verden samt Fairtrade konceptet som sikrer at pengene havner i de rette hænder.

Det er Nordic Sportcenter som er dansk distributør.  Produktet forhandles hos førende cykelforhandlere og sportsforretninger samt direkte på mulebar.dk.

Læs og se mere her

CYKELPORTALEN