CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Michelin annoncerer partnerskab om distribution af cykeldæk Michelin annoncerer partnerskab om distribution af cykeldæk
Michelin har indgået samarbejde om distribution af cykeldæk i Norden med Cycle Service Nordic. Michelin annoncerer partnerskab om distribution af cykeldæk

 

michelin01Michelin annoncerer partnerskab om distribution af cykeldæk Michelin præsenterer en ny samarbejdspartner til distribution af cykeldæk i de nordiske lande. Denne nye samarbejdspartner er Cycle Service Nordic. Med partnerskabet kombineres Michelins højteknologiske og innovative produktserie til cykler med Cycle Service Nordics omfattende distributionsnetværk i de nordiske lande. – Vi er meget glade for at have tilføjet Michelin til vores portefølje af cykeldele og ser frem til at give vores kunder adgang til nuværende og fremtidige cykelprodukter, siger Bo Bækkelund, administrerende direktør for Cycle Service Nordic. – Styrken ved Michelins varemærke og kvaliteten på deres produkter øger værdien af vores katalog, og vi er overbeviste om, at vores team og vores kunder kan se fordelene ved dette partnerskab, siger Bo Bækkelund. Aftalen gør det muligt for Michelin at øge sin tilstedeværelse i de nordiske lande, mens Cycle Service Nordic i sin rolle som Michelins partner bliver den vigtigste distributør. Dette giver Cycle Service Nordic eneret til udvalgte dele af Michelins produktserier for de nordiske lande. – Vi er glade for at have indgået en aftale om partnerskab med Cycle Service Nordic, siger Mark Coleman, kommerciel produktchef for Michelin Bike Team i Storbritannien, Irland og Norden. – De er både professionelle og respekterede i de lande, hvor de opererer, og de deler Michelins grundlæggende holdning til innovation, kvalitetsprodukter og kundeservice. Cycle Service Nordic har kontorer i Danmark, Norge og Finland og salgsrepræsentation i Sverige. Cycle Service Nordic er en del af Accell-gruppen, en af de førende virksomheden i verden inden for salg af cykler, cykeldele og cykeltilbehør, samt førende i Europa.

CycleServiceNordic

Om Michelin
Michelin er en førende dækproducent engageret i at bidrage til at forbedre bæredygtige transporter af varer og mennesker gennem fremstilling, distribution og markedsføring af dæk til alle typer køretøjer. Michelin tilbyder også innovative virksomhedsløsninger og digitale rejsetjenester samt udgiver rejse-, hotel- og restaurantguider og vejkort. Michelin har hovedkontor i Clermont-Ferrand i Frankrig og er repræsenteret i 170 lande, har 112.300 medarbejdere, heraf ca. 300 i Norden, og 68 produktionsanlæg i 17 lande. Virksomhedens teknologicenter for forskning og udvikling har aktiviteter i Europa, Nordamerika og Asien.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN