CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

MCipollini præsenterer elcykler med integreret affjedring MCipollini præsenterer elcykler med integreret affjedring
Mario Cipollini entererede kort den internationale cykelscene i halvfemserne og blev hurtigt kendt som den store spinter med sans for showoff og fik dæknavnet... MCipollini præsenterer elcykler med integreret affjedring

Mario Cipollini entererede kort den internationale cykelscene i halvfemserne og blev hurtigt kendt som den store spinter med sans for showoff og fik dæknavnet SuperMario.

Siden lancerede hans sit eget cykelmærke der nu præsenterer to nye elcykler, henholdvis en til gravel og en til landevej.

MCIPOLLINI præsenteres deres nye 2024 sortiment med  FYBRA GX OG R

MCipollini, cykelmærket, nyder godt af erfaringen og imaget fra cykelmesteren Mario Cipollini,  afslører nu  en forsmag på 2024-serien, hvis nye tilføjelse er Fybra-modellen. Fybra, den anden elcykel i kollektionen efter succesen med Flusso, en e-cyklen designet  til at behage både grus- og vejsegmenter i dens respektive varianter GX og R.
Faktisk er GX-modellen den første elektriske gruscykel i MCipollini-kollektionen og er kendetegnet ved høje innovative aspekter for denne sektor, såsom plads til brede 700c-hjul.
Takket være en affjedring integreret i designet med 18 mm vandring giver cyklen mulighed for en livlig tur, men med komforten i behold.
Forgaflen, optimeret til specifikke terrængående skiver (på 160 og 180) tillader sikker bremsning i alle situationer.
En anden speciel funktion ved Fybra GX er den eksklusive trådløse teleskopiske sadelpind, som kan betjenes direkte fra gruppesættets betjeninger for at garantere ydeevne og maksimal sjov selv på de mest krævende nedkørsler.

Begge Fybra-modeller, grus-GX og road R, har den samme monocoque-ramme med TCM-teknologi, som giver mulighed for kontinuitet i kulfibrene og derved opnår komfort. og gode køreegenskaber.
De nyder også godt af ydeevnen fra Polini EP3+ EVO-systemet, der er i toppen af ​​sin kategori med hensyn til outputkvalitet, hvis instrumentering kommer med farvedisplay og strømindikator.

En anden særegenhed er GPS-lokatoren skjult i rammen, der giver mulighed for tyverisikring, assistance i tilfælde af problemer og rutesporing. Enheden er selvforsynende og behøver ingen opladning. Fybra GX og R kan også prale af integrerede lygter, der drives direkte fra e-cyklen, for at garantere sikker kørsel selv under forhold med nedsat sigtbarhed.

Hvad angår strøm, garanterer den høje kapacitet af Polini 500 Wh-batteriet lange afstande på op til 220 km autonomi. Fybra-modellerne eer også udstyret med alt til Bikepacking takket være gevindindsatsen på rammen og gaflen, samt det valgfrie sæt, giver de mulighed for montering af bagagebærere, stænkskærme og cykeltasker, hvilket garanterer, selv når fuldt lastet, en optimal køreoplevelse selv i de farligste terræner.

Cyklerne fås i to farvevarianter, Carbon – Hvidsølv og Sand – Carbon Green, Fybra GX og R vil være tilgængelige i autoriserede butikker fra juni måned.

Link

CYKELPORTALEN