CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Maskinen Prodigy Maskinen Prodigy
Dansk udviklet Fatbike i kulfiber gør for alvor op med myten om at denne cykeltype er tung og klodset. Maskinen Prodigy

Maskinen01

Maskinen er et nyt dansk brand som vil gøre sig gældende på det internationale cykelmarked med et High End Fatbike designet og udviklet i Danmark. Den udbydes i seks forskellige udgaver alle med en ramme i kulfiber. Den er monteret med 223 og 180mm skivebremser, tubeless dæk og 65 mm brede kulfiberhjul.

“Kvalitetskontrol er vigtig, derfor er der ikke tale om masseproduktion i traditionel forstand”  udtaler ankermanden bag cyklen Miguel Antonetti.  Hver cykel samles og testes til den enkelte kunde, så den er køreklar ved levering.

“Prodigy er i vores termer langt fra alt andet man ser indenfor fatbikes. Vores mål er ikke at bygge en cykel til hver mand eller at konkurrere i en allerede overfyldt cykelindustri på lav pris og dårlig kvalitet. Vores må er at levere cykler til kunden som ønsker kvalitet og køreegenskaber over alt andet”.  forsætter Miguel Antonetti.

maskinen 02

Maskinen Prodigy er en universal terræn mountainbike som primært skal være sjov og tilgivende at cykle på. Den kan bringe dig frem overalt plus i sne, mudder og sand. Rammen er diensionet så den kan tage alle tre hjulstørrelser 26 x 85mm, 27.5+ and 29+ så den passer til enhverv stil og temperement. Prodigy sælges direkte online og der yders livsvarig garanti på rammen.

Prismæssigt starter Prodigy ved priser på godt kr 22.000,- og op til kr. 38.000,- Desuden kan man købe løse rammer med eller uden forgaffel fra godt kr. 12.000,-  For den kompromisløse Fatbike cyklist tilbyder Maskinen  som en af meget få også en custom model der er 100 % kunde specificeret.

Link

CYKELPORTALEN