CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Marin Bikes Marin Bikes
Marin Bikes var også repræsenteret på Eurobike Media Days, vi fik en snak med deres nye marketings manager om to af de nye modeller. Marin Bikes

Marin-Bikes-02

Marin Bikes fra det solbeskinnede Californien omkring Marin Mountains, deraf navnet, fejrer næste år 30 års fødselsdag.  I halvfemserne var Marin et stort navn i Danmark gennem en markant og direkte distribution fra Cykelklubben som udsprang af den karismatiske Peter Lyngdorfs Hi Fi Klubben som forøvrigt stadig eksisterer. Et forretningskoncept som skulle komme til at ændre detailledet i Danmark.  Selvom Cykelklubben for længst er lukket eksisterer Marin Bikes stadig og det i bedste velgående.

På de netop afsluttede Media Days i Østrig præsenterede Marin nogle af deres nye produkter for den kommede sæson.

Marin-Bikes-04

Marin Pine Mountain
Pine Mountain var den første mountainbike fra Marin og designet af en af mountainbikens fædre Joe Murray. Den genlanceres nu i en særlig retroudgave Pine Mountain 1 også designet af Joe Murray. Der er tale om en stålramme i CrMo 4130 med fast forgaffel, men med opdatteret komponentpakke, skivebremser. Den er konstrueret til de nye semi Fattires i størrelse 27,5 x 3″. Geometrien er sporty til trial kørsel og den er korrigeret for affjedring hvis man ønsker det. (Marin Pine Mountain 2) Monteret med Shimano Deore 1×10 gear. Cyklen har alle de beslag man kan drømme om, så den også vil kunne bruges med skærme og bagagebærer til dagligdagsbrug eller touring. En rigtig MTB allrounder.

Marin-Bikes-03

Marin Gestalt
En anden allrounder er Gestalt. Det tysk klingende navn kommer af en berømt bar som ligger i Marin Country. Den tjener som de lokales mødested. Stedet er ret specielt med kroge til at hænge sin cykel, mens man nyder en glas friskskænket fadøl. Gestalt er det tyske ord for form og da vores nye cykel er en ny form for landevejscykel var navnet oplagt, fortæller Tom Brown fra Marin.

Marin-Bikes-05

Den nye Gestalt består af tre modeller. Rammen er i aluminium med en kronrørsvinkel på 72,5 grader og en forgaffel offset på 48 mm. Det betyder at cyklen opfører sig mere som en almindelig racercykel end en nedgraderet crosscykel. Alle tre rammer har plads til de helt brede 30 mm dæk, skærme og bagagebærer. Basismodellen Gestalt 1 er udstyret med Shimano Sora med standard kranksæt, mens Gestalt 2 er med SRAM nye CX 1x kranksæt i kombination med Apex gearskifter og X7 bagskifter.

Marin-Bikes-07

Topmodellen Gestalt 3 kører en fuld SRAM Rival 1 gruppe med hydrauliske skivebremser og en ny meget spændende 12 mm Loc Thru aksel og forgaffel fra Naild.  Den vender vi tilbage til.

Prismæssigt kommer de nye Gestalt cykler til at ligge mellem godt 8 og 16.000 kroner.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN