CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gearskifte for børn Gearskifte for børn
SureShift er en simpel løsning der gør det væsentligt lettere for børn at skifte gear på cyklen. Gearskifte for børn

Ofte er det de små simple løsninger der har den største virkning. Moore Large er en større engelsk grossist af cykeludstyr, både egne mærker og en række kendte udenlandske brands.

SureShift er nogle små gummihåndtag der skydes uden over eksisterende gear skiftere og herved skulle gøre det lettere for børns små fingere at håndtere gearskiftet på cyklen.

SureShift er udviklet til optimalt brug og pasform på Shimano M310 og M315 gearskifter der sidder på mange børnecykler. Men det ser umiddelbart også ud til at kunne passe på andre brands trigger skiftere. De små gummihåndtag skydes uden over de eksisterende skiftere og herved giver et større areal og gør vandringen mindre så små fingere har lettere ved både at styre og skifte gear. Samtidige gør signalfarven det også lettere at forklare de små poder hvordan de skal gøre.

I første omgang vil det nye produkt kun være tilgængeligt på det engelske marked men interesserede udenlandske forhandlere og distributører kan kontakte Moore Large på: sureshift@moorelargeco.uk

Et produkt som afgjort burde være repræsenteret på det danske marked.

Link

CYKELPORTALEN