CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kanarieøerne på tværs Kanarieøerne på tværs
Granguanche er en guide med tre ruteforløb til at opleve de kanariske øer på to hjul. Kanarieøerne på tværs

De kanariske øer er den fortrukne vinterdestination, for de fleste med fast base på et hotel eller i en ferielejlighed.  Men de smukke øer har så meget andet at byde på end masseturisme i de hurtigt byggede sjæleforladte hotel byer, hvis du vel og mærke tør at bevæge sig lidt ud af komfortzonen og lader udlejningsbilen stå, naturligvis på to hjul.

Granguanche er en række forslag til at opleve de fleste af øerne på cykel. Oprindelig tænkt som en gruppeløb startende den 7. november, men som tingenes tilstand er nu, er det tvivlsom om den del bliver til noget.

Men det skal jo ikke afholde andre solocyklister eller mindre selvbestaltede grupper for selv at udforske eventyret. Det kan vanskeligt være nemmere selv at gå igang med de tre ruteforslag, der alle kan downloades som GPX filer, en for landevejscyklisten, en for gravelcyklisten og en for  MTB cyklisten. Om ruterne skal følges slavisk eller sammenblandes eller bare bruges som fast holdepunkt eller inspiration, er op til den enkelte.

Som Bikepacker er specielt Fuerventura lidt af en oplevelse, med sit måneagtige landskab som man bør give sig selv den oplevelse at indfange by night. I tilgift får du en masse smukke sejlture mellem de enkelte ører. Lad dig inspirerer på nedenstående link.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN