CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk Fusion Italiensk Fusion
Wilier Triestina og F.a.c. di Michelin, bedre kendt som hjul- og komponentmærket Miche, er gået med til at oprette en ny industrigruppe ledet af... Italiensk Fusion

Wilier Triestina og F.a.c. di Michelin, bedre kendt som hjul- og komponentmærket Miche, er gået med til at oprette en ny industrigruppe ledet af Wilier Triestina. Den forventes at blive et center for ekspertise for den italienske – og især Veneto – cykelindustrien.

Med en synergistisk tilgang vil de to italienske brands dele ressourcer, værktøjer, knowhow og erfaring, samtidig med at de bevarer deres operationelle og ledelsesmæssige brand uafhængighed.

Formålet med denne fusion mellem de to mærker, som begge er meget værdsat for deres fremragende fremstilling, er at vokse så organisk som muligt for at kunne levere stadig bedre service til deres kunder

Andrea Gastaldello fra Wilier Triestina udtaler
“Vi er glade for at kunne annoncere etableringen af ​​denne nye koncern. I en stadig mere global verden er det kun rigtigt for mellemstore virksomheder som vores at gå sammen og opnå stadig mere udfordrende vækst- og kundeservicemål. Mens de trækker synergistisk på hinandens industrielle og kommercielle styrker, vil de to virksomheder bevare deres uafhængighed, hvor ejeren af ​​Miche fortsætter i sin rolle som administrerende direktør for virksomheden. Dette første skridt vil generere en samlet koncernomsætning på omkring 80 millioner euro, og vi udelukker ikke muligheden for at foretage yderligere opkøb af industrivirksomheder, der deler vores værdier og mål.

Luigi Michelin Direktør for Miche fortsætter
“Vi er gået med i dette strategiske industrielle projekt udviklet af Wilier Triestina, en virksomhed, der ligner Miche meget med hensyn til dets historie og værdier. Driften kommer i en tid med stor vækst og udvikling for vores virksomhed, hvorfor min familie og jeg ikke har haft betænkeligheder ved at tage en så historisk beslutning. Vores mål er at garantere en sund fremtid for Miche-virksomheds projektet ved at forbedre dets funktioner og tage det ud over en blot familiedrevet dimension. Vi er glade for at begive os ud på dette nye eventyr.”

Link

CYKELPORTALEN