CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Interbike skifter lokation Interbike skifter lokation
Interbike flytter fra Las Vegas til Reno/Tahoe i 2018 Interbike skifter lokation

Som de øvrige store toneangivende cykelmesser, melder Interbike sig som den sidste klar med et nyt koncept og lokation. Fra 2018 vil messen flytte fra Casinobyen Las Vegas til Reno og Tahoo, godt  en times flyvning fra San Francisco.
Interbike har længe villet finde en passende lokation som i højere grad tilgodeser Cykling, og ikke mindst udstillerne, der ikke har været specielt begejstrede for Las Vegas.

Interbike Marketweek
Det nye messekoncept starter med en Interbike Marketweek 2018 der begynder som en publikumsfestival lørdag den 15. september i naturreservatet Lake Tahoe, beliggende i Sierra Nevada bjergkæden. Området er kendt som et af nordamerikas bedste MTB områder med fri adgang til liftsystemet. Dette giver ideelle vilkår for afprøvning af nyt udstyr. Også landevejsfolket kan nyde godt af fine ruter, kendt fra Tour de Califonia. Publikumsdagene ender søndag eftermiddag den 16 september og går over i OutDoor Demo Days,  kun for akrediteret presse og forhandlere, indtil mandag den 17 september fra kl. 8 til 18.

Interbike
Selve Interbike messen starter  tirsdag den 18. september og løber til torsdag den 20. september fra 10 til 18 i Reno-Sparks Convention Center (RSCC) downtown Reno.  Den forholdvis sene åbningstid, kan benyttes til deltagelse i formiddags conferencer og forelæsninger uden at konflikte med møder og aktiviteter på selve messen. En fremragende ide…

For udstillerne betyder den nye lokation billigere standleje, og mindre restriktive krav til størrelser og opsætning.  Også hoteller og overnatningsmuligheder er både billigere og mere varieret. Temperaturen i forhold til Las Vegas er perfekt til Demoday eventen. Endelig vil hele områedet i de store linier være bedre gearet til cykling til og fra messen.

Interbike har indgået en fireårig aftale løbend efra 2018 til 2022.  Forhåbentlig kan de nye tiltag vende bøtten for en trængt amarikansk cykelmesse.  Dette års messe løber som planlagt af stablen i Las Vegas fra den 22-24 september 2017.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN