CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hunt Alloy SL Disc Hunt Alloy SL Disc
Ny generation letvægt aluminiums hjulsæt tilpasset kravene til de stadig bredere landevejsdæk. Hunt Alloy SL Disc

Da engelske Hunt Wheels for alvor fik deres gennembrud var et af deres første hjulsæt i aluminium.  De var også blandt de første til at kaste sig over 650B gravel hjulsæt, hvor første udgaven var en udgave specielt udviklet til et andet engelsk  niche/gravel cykelbrand Mason Bicycles. Du kan læse testen her.

Siden er produktpaletten udvidet gevaldigt ikke mindst med de stadig mere populære kulfiberhjul og Hunt har markerete sig med en meget videnskabelig tilgang der fører dem på linie med etablerede brands som Zipp og Mavic bare for at nævne et par stykker.

Hunt Alloy SL Disc er deres nyeste 700 C letvægts aluminiums hjulsæt, for den spurtstærke bjergrytter, med en totalvægt på 1.443 gram og forberedt for de brede dæktyper.

Superlet og sprintstærk er HUNT Alloy SL Disc deres hurtigste aluminiumshjulsæt, når vejen peger op ad bakke. Deres ydelse er på linie med de bedste kulfiberhjul.

Hjulsættet nyder godt af en superlet, asymmetrisk skivespecifik fælgprofil, lavet af en speciel HFR+ (High Fatigue Resistance) 6061-T6 varmebehandlet legering. De har asymmetriske og V-formede i profil, hvilket giver den bedste mulighed, når styrke og vægt har høj prioritet.  De har triple buttede ligetrukne eger og et 7,5 grader indgreb i kasette huset for hurtigt indgreb under høj belastning.

Hjulene har de nye HUNT Sprint SL-nav, der har arvet  de hurtige og holdbare specifikationer fra deres meget populære  Sprint-nav og pakket dem ind i helt nye letvægtsskaller, hvilket sparer 20 g pr. sæt

Materialer
De nye skaller er lavet af en 6066 varmebehandlet legering. Sammenlignet med 6061 af vores Sprint-nav har de en større trækstyrke samt et højere styrke-til-vægt-forhold.

FEA testet
Vores tekniske kapacitet er vokset til at inkorporere fuld FEA-spændingsanalyse på nav, fælge og andre komponenter. Sprint SL-navene er den første komponent, der er udviklet, siden de bragte denne testkapacitet ind i udviklingslaboratoriet.

Specifikationer

  • Fælge:  6061-T6 Varmebehandlet. Tubeless-klar. Diskspecifik. Asymmetrisk 25 mm profil. Micro-peened finish styrker overfladen yderligere. H_LOCK  til nem og sikker slangeløs installation.
  • Dæk: Slangeløs klar 19 mm fælg seng er ideel til 25-28c dæk og vil understøtte op til 45c.
  • Nav: Sprint SL nav med lige træk. 6066-T6 krop og (15 mm diameter) aksel for suveræn styrke i forhold til vægt. Cirkulære dropout-grænsefladetrin for ekstra sikkerhed i monteringen. 3x treble-tand paler, hvilket resulterer i 7,5˚ indgreb. Spline-indsatser i stål for at beskytte kassettehuset.
  • Aksler:  Let tilpasningsdygtig. Vi passer dem til dig. Passer til alle nuværende akselstørrelser og er nemme at skifte; Foran – QR, Bolt gennem 12/9mm, Bag – QR, Bolt gennem 12×142, 12×135, 10×135.
  • Lejer: Japanske EZO-lejer af høj kvalitet. Bagnav opgraderet til hurtigere rullende LU/LB lavfriktionsforseglet indvendig side, dobbeltforseglede udvendige sidelejer
  • Alle Hunts hjul bestilles og leveres i løbende serier, så forvent nogen leveringstid

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN