CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GPS giganten igen på indkøbstur GPS giganten igen på indkøbstur
Garmin har igen været på indkøbstur hos producenter der har noget interesandt teknologi de med fordel kan bruge i deres positionering som markedets ledende... GPS giganten igen på indkøbstur

delorme-01

Garmin er i disse år på indkøbstur hos producenter og iværksættere som har noget interessandt teknologi de med fordel kan bruge i deres forsatte positionering.

I januar 2015 købte de Backtracker radarteknologien som vi allerede har set de første resultater af, med de nye Varia produkter.  Tidligere i år var det PulsedLight  tur til at blive opkøbt.  De er eksperter i optisk afstandsmåling. Nu er turen kommet til endnu et amerikansk foretagende DeLorme der har udviklet en tovejs GPS kommunikation der gør det muligt at sende SMS beskeder via GPS nettet til positionsbestemmelse. En nyttig feature som gør en uafhængig af mobilnettet i nødssituationer på steder hvor der ikke er dækning. Med den hastighed Garmin hidtil har lanceret nye produkter, går der formodentlig ikke lang tid før vi ser de første produkter med den nye teknologi.

Garmin som har hovedsæde i Schaffhausen, har idag godt 11.400 medarbejdere fordelt på 50 kontorer i hele verden.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN