CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Genialt taskesystem for den rejsende Back- og Bikepacker. Genialt taskesystem for den rejsende Back- og Bikepacker.
Richard Jones konverterbare cykeltaske og rygsæksystem kan vise sig som løsningen for frie eventyrcyklister- og rygsækvandrere. Genialt taskesystem for den rejsende Back- og Bikepacker.

Turcyklisme og rygsæksvandring er i flere situationer en god kombination, hvis man forholdsvis ubesværet vil finde afsides beliggende vandrespor off the beaten track af turisthorder i busser og biler.  Men cykeltasker og rygsække er sjældent nogen god kombination når transportformen skifter fra hjul til støvler, vice versa.

Richard Jones Pannier Backpack kom til verden ud fra hans egne erfaringer som turcyklist, da hans cykelspor pludselig sluttede i et vandrespor, og lysten til gerne at ville forsætte fremfor bare at vende om, og gå glip af endnu en oplevelse.

Elite Convertible Pannier består af en række små tasker som på cyklen fungerer som et komplet for og bagtaske sæt og samlet som en stor rygsæk.

Produktet er ingen døgnflue men har været på markedet siden 1981 og er løbende blevet forbedret. For dem med mindre transportbehov findes også en mindre version.  Systemet er til dels håndlavet så der skal regnes med en del ekspeditionstid.

Link

 

CYKELPORTALEN