CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fuldautomatisk baglygte fra Otto Fuldautomatisk baglygte fra Otto
Vi lever i en teknologisk tidsalder, så hvorfor skal du ulejlige dig med at tænde og slukke for dit cykellys... Fuldautomatisk baglygte fra Otto

Vi lever i en teknologisk tidsalder hvor intet ser sig fri for en eller anden form for automatisering. Det gælder naturligvis også cykellygter, hvor vi har set rigtig mange bud på Smart Lighting. Vi har testet flere af slagsen  uden på nogen måde at hoppe op af sadlen i begejstring.

Otto Smart Lighting er seneste udspil i automatisk cykellys.  Udstyret med flere sensorer som registerer både bevgelser, og omgivende lys, skulle alt være fuldt automatiseret. Baglygten er udstyret med fire lysdioder og en holder til montering på saddelpinden med en gummistrap. Lygten kan vende både lodret og vandret.

Lygten søges finansieret via crowdfunding på Kickstarter, der løber frem til den 11 marts 2021. Du kan erhverve lygten for godt 45 US Dollar som Early Bird, hvis du tør løbe chancen. Vi har prøvet mange kickstarter projekter gennem tiden og har bortset fra et enkelt tilfælde altid fået produktet i sidste ende.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN