CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Om en uge går det løs i Vejle. For tredje år i træk har det danske cykelfolk mulighed for at få en forsmag på...

Om en uge går det løs i Vejle. For tredje år i træk har det danske cykelfolk mulighed for at få en forsmag på den kommende sæsons cykel nyheder repræsenteret på det danske marked, når messearrangøren Nord-Fair inviterer publikum til Cykel & Knallertmesse  i DGI-Huset i Vejle lørdag den 8. oktober.  Alle er velkomne, børn som voksne.

Selv siger arangørerne at det er praktisk, hyggeligt og sundt både krop, sjæl og samfund at cykle.  Danskerne har taget miljø- og sundhedskrisen alvorligt og cykler som aldrig før – i alt slags vejr.  Til arbejde, studie, vuggestue, supermarked, fitnesscenter, venner osv. Inden længe er det så tid til, at familien Danmark styrer mod DGI-Huset i Vejle, som fyldes af 70 udstillere, der hver især byder på det nyeste nye inden for cykel og knallertbranchen: Mountainbikes, racere, el-cykler, cruisere, gear og gadgets.

Flere end 400 mærker præsenteres på messen. Så er man nysgerrig efter at se, hvad der kommer på hylderne og gulvet i butikkerne i den kommende sæson, er det værd at trille forbi Vejle.

I messens TRENDZONE, er der mulighed for at blive opdateret på det nyeste nye:  En lang række af messens leverandører står klar til at løfte sløret for kommende trends og nyheder i 2012.

Ud over interessant viden og spændende inspiration er der masser af fart over feltet på Skandinaviens største Cykel- og Knallertmesse, som arrangeres af Nord-Fair: Et underholdende Trial Show byder på rendyrkede stunts og fantastiske tricks i hal 5. Og får man selv lyst til at prøve kræfter med en to-hjulet, tilbyder flere leverandører testkørsel på et udvalg af populære cykler og el-cykler. Det sker på CYKELBANEN – også i hal 5.

Også konkurrencer og præmier er der masser af. Så bruger man hovedet eller forfølger man heldet, er der chance for at komme hjem fra messen med bl.a. en iPad. en Nomad cykelvasker, Maxxis Medusa foldedæk, New ultimate disc bremser, Bengal performance bremser, et komplet Muc-off display , hjelme, handsker eller bodyscanning gavekort hvor man kan få taget mål til sin cykel og meget mere….

TID OG STED
lørdag den 8. oktober
fra kl. 10-17.
Entre er 50 kr., børn u/12 år er gratis i følgeskab med en voksen.
DGI-Huset
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle

Se hvem der udstiller her

Fuld fart på Cykelmessen i Vejle
For tredje år i træk har det danske cykelfolk mulighed for at få en forsmag på den kommende sæsons nyheder, når messearrangøren Nord-Fair inviterer publikum til Cykelmesse i DGI-Huset i Vejle lørdag den 8. oktober. Alle er velkomne, børn som voksne.
Det er praktisk. Det er hyggeligt. Og det er sundt og godt for både krop, sjæl og samfund. Danskerne har taget miljø- og sundhedskrisen alvorligt og cykler som aldrig før – i alt slags vejr. Til arbejde, studie, vuggestue, supermarked, fitnesscenter, venner osv. Inden længe er det så tid til, at familien Danmark styrer mod DGI-Huset i Vejle, som fyldes af 70 udstillere, der hver især byder på det nyeste nye inden for cykelbranchen: Mountainbikes, racere, el-cykler, cruisere, scootere, gear og gadgets.

Flere end 400 kvalitetsmærker præsenteres på messen, og der bliver masser at tage i øjesyn. Lige fra de nyeste modeller af Christiania-cykler til de mest strømlinede racere. Så er man nysgerrig efter at se, hvad der kommer på hylderne og gulvet i butikkerne i den kommende sæson, er det værd at trille forbi Vejle.

Svinger man ind forbi messens TRENDZONE, er der også her mulighed for at blive opdateret på det nyeste nye: En lang række af messens leverandører står klar til at løfte sløret for kommende trends og nyheder i 2012.

Ud over interessant viden og spændende inspiration er der masser af fart over feltet på Skandinaviens største Cykelmesse i Vejle. Et underholdende Trial Show byder på rendyrkede stunts og fantastiske tricks i hal 5.  Og får man selv lyst til at prøve kræfter med en to-hjulet, tilbyder flere leverandører testkørsel på et udvalg af populære cykler og el-cykler. Det sker på CYKELBANEN – også i hal 5.

Og konkurrencer og præmier er der masser af. Så bruger man hovedet eller forfølger man heldet, er der chance for at komme hjem fra messen med bl.a. en iPad. et sæt New Ultimate Disc bremser, et komplet Muc-Off display, skoovertræk, handsker, hjelme m.m

Messens flotteste stand skal også kåres og blandt stemmesedlerne trækkes der lod om en GARMIN Edge 800. Den nye cykelcomputer med GPS og touchscreen.

Åbningstiden for Cykelmessen i DGI-Huset er lørdag den 8. oktober fra kl. 10-17. Entre er 50 kr., børn u/12 år er gratis i følgeskab med en voksen.

MESSECENTER: DGI-huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle

ARRANGØR: Nord-Fair A/S, www.nord-fair.dk, mail: charlotte@nord-fair.dk

CYKELPORTALEN