CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Flere valgmuligheder med Shimano XT Flere valgmuligheder med Shimano XT
Shimano udvider deres XT serie med et nyt kranksæt specifikt til elcykler og en 4 piston udgave af deres hydrauliske skrivebremse. Flere valgmuligheder med Shimano XT

Shimanos gennemprøvede workhorse til mountainbikere, den legendariske  XT serie, nu er oppe i nummerklasse  8000, bliver suppleret med flere komponenter specifikt til e-MTB og Enduro/trial markedet.

Shimanos STEP motorløsning bruger særlige massive krankarme i 170 og 175 mm længderne. Nu suppleres den af en ny 165 mm med deres Hollowtech krankarme. Den korte version er for at tilgodese den kortere afstand, mange eMTB har nede omkring krankboksen pga af motoren. Det nye kranksæt har fået typebetegnelsen FC-M8050.

Shimanos XT hydrauliske skivebremser med dobbel piston (stempel), er i forvejen en god og effektiv bremse, men ryttere som cykler mere aggressivt og hurtigt specielt i de downhill prægede Enduro og Trial løb, har brug for endnu mere bremsekræft. Det leverer den nye XT bremse med hele fire stempler. Udluftning og justeringsmuligheder er de samme som den eksisterende dobbelte udgave. Den nye bremse har fået typebetegnelsen BR-M8020.

Begge de nye produkter, forventes på markedet i november måned.

Link

CYKELPORTALEN