CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Taiwan firmaet  First Bicycle Components lancerer to nye produkter for 2010 – en cykeltrøje med indbyggede indikatorer og en kombineret cykelcomputer, lys, mp3 og...

1261648641363-nr110z0lvfpd-850-65

Taiwan firmaet  First Bicycle Components lancerer to nye produkter for 2010 – en cykeltrøje med indbyggede indikatorer og en kombineret cykelcomputer, lys, mp3 og GPS enhed til at montere på styret.

MAGPIE Navigator Wireless Jersey

Selvom der stadig er tale om en prototype, er denne cykeltrøje t alligevel et meget spændende produkt som vil være klar på Taipei Cycle Udstillingen til marts og som kan være med til at øge sikkerheden for cyklister i trafikken.

Det består af to pile indikatorer som er indsyet bag på trøjen. Lyset kontrollers trådløs ved hjælp af en kontakt på styret. Når tøjet skal til vask tages pilene af.

Historien melder ikke o det bliver muligt at købe pilene løst til montering på andre typer tøj.

1261648641374-1eax19dovyl0m-850-65

MAGPIE Navigator wireless headlight

er et andet produkt under udvikling. Det forener forskellige typer udstyr i en og samme enhed.

Det kombinerer en lysstærk lygte med GPS, cykelcomputer og MP3 afspiller, så du kan se hvor du cykler, fastlægge din position, hastighed og tid, forbrændte kalorier og lytte til musik.  Kan man ønske sig meget mere ?

Enheden er med genopladelige batterier og der følger endvidere en trådløs stopbaglygte med med højre/venstre indikatorer, ligesom på cykeltrøjen.
Vi vil rapportere mere om dette spændende produkt fra Taipei cykeludstillingen i marts måned.

Læs mere her

CYKELPORTALEN