CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fire kulturelle cykelruter Fire kulturelle cykelruter
Tag på kulturel cykel oplevelsestur i Sorø kommune. For et latterligt lavt beløb som svarer til godt tre liter benzin, kan du give... Fire kulturelle cykelruter

Nu hvor far og mor har sat de fine racercykler på stald og igen tager bilen på arbejde, var det måske en ide at tage hele familien på en kulturel cykeltur, inden vinterdepressionen, Ipad og sofa helt tager magten,  så ungerne i det mindste kan snuse til et liv på cykel og forhåbentligt få smag for det, da livet som privatbilist fremfor for den lette og magelige løsning, at ringe til mor/ far og sige de vil hentes fordi det regner…

Sorø kommune har i samarbejde med kommunens kulturformidler produceret fire naturskønne og spændende cykelruter. Ruterne er temalagte, Stenalder, Holberg, Ingemann og Middelalder.

Ruterne kan kombineres og afkortes på kryds og tværs, og kan naturligvis også vandres. Til en pris som svarer til tre liter benzin til båtbilen, er der ingen undskyldning for ikke at tage afsted med familen og få en kulturel oplevelse, frisk luft og motion.

Vi vil den kommende tid tage et check på andre kommuners tiltag, så send os gerne en email, hvis din kommune har noget lignende.

Link

CYKELPORTALEN