CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

FELT Double Double FELT Double Double
Fatbikes er det nye hotte indenfor mountainbikes. Felt Bicycles har to nye modeller på vej til en skarp pris. FELT Double Double

Felt-Double-Double-70-02

Fatbikes er det nye hippe indenfor mountainbikes. Double Double – er to nye Fatbikes fra Felt Bicycles .  Men historien om Felt starter indenfor et andet område af cyklingen i 1980´erne, hvor motocrosskøreren Johnny O´Mara beder sin mekaniker Jim Felt om at bygge ham en enkeltstarter, han kan bruge til sin triatlontræning.  Jim Felt var selv en passioneret AG triatlet og havde tumlet med mange ideer om hvordan en tricykel kunne gøres bedre.  Jim Felt koncentrererede sig i første omgang om at optimere siddepositionen for derved forbedre aerodynamikken.  Johnny O´Mara begyndte omgående og vinde løb og hurtigt spredte rygtet sig om at hans cykler var de hurtigste.  Der gik ikke lang tid før  Jim Felt byggede cykler for de bedste triatleter.  Da Paula Newby-Fraser vandt KONA Ironman i 1991 på en FELT – var Jim Felt officielt cykelproducent.

Felt-Double-Double-70-04

I dag producerer FELT både tri-cykler, racercykler, MTB og crosscykler, og nu også Fatbikes. Double Double er lige velegnet til sand, sne, mudder og grus, med sine store brede 4″ dæk og robuste aluminiumsramme.

Double Double kommer i to versioner. Double Double 30 og Double Double Double 70. Begge med dobbeltbutted 6061 aluminiumsramme og 26 x 4” fælge, hvilket muliggør montering af 80 mm brede sutter. Med så stort dækvolumen er affjedring mindre væsentlig, hvorfor Felt har udstyret dem med en hydroformet aluminiumsforgaffel.

Felt-Double-Double-70-01

Double Double 70 har Schwalbe “Jumbo Jim” dæk, Shimano SLX / Deore 9-speed gearsæt med RaceFace Turbine 32/22T kranksæt og Tektro Novella skivebremser Farven er dejlig understated i sort med rød skyggekant.  Den kommer i tre størrelser SM (16″), MD (18.5) og LG (21″).  Prisen er kr. 7.800,- hvilket er meget rimeligt for en cykel som er så meget livstil og sjov at cykle på.  Topmodellen Double Double 30 koster kr. 9.900,- Begge cykler forventes på det danske marked til marts måned.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN