CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Extrawheel Extrawheel
Extrawheel angriber anhænger problematikken på en lidt anderldes måde med hele 9 forskellige modeller... Extrawheel

Polske Extrawheel er langt fra nye på cykeltrailer markedet. De kom til verden i 2002 med deres ethulede anhænger som var konstrueret omkring et almindelig størrelse cykelhjul og vi havde som et af de første cykelmedier lejlighed til at teste en af deres første modeller. Du kan læse testen her 

Extrawheel eksisterer stadig men har gennemgået markante ændringer på baggrund af de mange tilbagemeldineger de gennem årene har fået fra brugere.

Det betyder at de idag har en stor program af anhængere tilpasset forskellige behov.  Hvor de første anhængere var udstyret med et net til at lægge bagagen i, er de nye modeller udstyret med tasker i forskellige størrelser.

En anden ting som endnu ikke er særlig udbredt blandt cykelanhængere er at stikakslerne kan tilpassses til alle gængse standarder inklusiv de stadig mere udbredte thru aksler.

Programmet omfatter 9 forskellige trailertyper og forskellige vandtætte vadsække og cykeltasker mellem 40 og 100 liter. Det geniale gaffelsystem med fjederstål er stadig det samme som giver en nem og effektiv sammenkobling.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN