CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Evoc Padded Bike Rug Evoc Padded Bike Rug
Med Padded Bike Rug tilbyder Evoc en let og forholdvis kompakt beskyttelse af din cykelramme Evoc Padded Bike Rug

Ejere af dyre kulfiber cykler bruger ofte ligeså store summer på en cykelkuffert for at beskytte den sarte kulfiberramme mod slag og ridser under transport med bus og fly. Naturligvis yder sådan en plastik fætter stor beskyttelse, men videre praktisk er den ikke, specielt for de cyklister som gerne vil cykle fra lufthavnen og måske ovenikøbet rejser hjem fra en anden.

Som mangeårig turcyklist har jeg selv praktiseret at indlevere min cykel både ubeskyttet, eller skilt ad og pakket i en selvgjort pose.

Evoc Padded Bike Rug er en mellemting der primært beskytter hovedrammen. Med godt 900 gram og et forholdvis kompakt mål sammenrullet, er den til at have med på cyklen, når den ikke er i brug.

Den store fordel  er at hjulene er fri så de kan rulle. Noget som bagage personalet ofte værdsætter fremfor at skulle bære rundt på cyklen. Som mangeårig turcyklist er det min erfaring at jo mere du pakker din cykel ind og gør den ukørbar,  jo mere kaster de rundt med den.

Et godt eksempel var i Københavns lufthavn, fra en fyldt flyver fra Portugal hvor golfudstyr, og trolleys, blev smidt op på en vogn, mens de kom trækkende med min cykel, som var helt ubeskyttet kun med pedaler tager af og styret drejet.

I øjeblikket er den gamle redaktør på vej fra Sofia  gennem Rila bjergene og Makedonien ned til Mont Olympus og herefter op til Thessalokini og hjem igen via Riga.  Undervejs er han inviteret på en mediatur af EVOC, så det var nærliggende at teste Evoc Padded Bike Bag i forbindelse med rejsen.

Hvordan det går, kan du læse i en kommende testartikel i slutningen af denne måned.

Link

CYKELPORTALEN