CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike imponerer med international atmosfærre og visioner Eurobike imponerer med international atmosfærre og visioner
Eurobike 2021 sluttede lørdag med tilfredstillende resultat der lover godt for næste år Eurobike imponerer med international atmosfærre og visioner

Året Eurobike 2021 sluttede lørdag efter fire forrygende dage. Allerede om tirsdagen blev messen skudt igang for pressen med en fornem video statement fra den tyske kansler Angela Merkel.

Hun sagde bl.a:  ”Det faktum, at en af ​​de første internationale messer, der igen finder sted i Tyskland, er et møde i cykelindustrien, er et godt eksempel. Denne industri har trods alt opnået højere salgsvækst og omsætning under pandemien og har været i stand til at tilføre sin opadgående tendens i de senere år betydeligt. Dette er en meget positiv udvikling-især for vores indre byer og klimavenlig mobilitet. ”

Eurobike kunne lørdag aften gøre status med 18.770 besøgende forhandlere og  13.424 cykelfans. Den massive entusiasme for cykling mobiliserer cykelindustrien og cykelfans. På den 29. udgave af det førende messe Eurobike oversteg dette endda deltagernes forventninger. Klaus Wellmann, administrerende direktør Messe Friedrichshafen opsummerede, da showet lukkede lørdag: ”Med fire dage med høje besøgstal var Eurobike 2021 en stor succes. På trods af mange udfordringer blev vi positivt overrasket over den betydelige internationale tilstedeværelse. I solskinsvejr og en positiv atmosfære var der et stærkt forretningsdrev, der yderligere understregede det enorme potentiale for cykler. ” I alt 630 udstillere fra 68 lande og 18.770 handelsbesøgende deltog i showet, mens 13.424 forbrugere kom til de to Eurobike Festival Days, da showet sagde farvel til Bodensøen. Til bred opbakning afslørede det førende cykelmesse sine yderligere detaljer om det nye koncept for Frankfurt 2022.

Du kan snart læse Cykelportalens gamle redaktørs mere personlige beretning om den sidste Eurobike messe ved Bodensøen og hans bud på fremtiden i Frankfurt  set i relation til IAA Mobilitets messen i München den kommende uge hvor cyklen også har fået en meget stor plads…

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN