CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2022 begynder at tage form Eurobike 2022 begynder at tage form
Med udnyttelse af minimum fire af Messe Franfurt mange messehaller, tællende ca.  110.000 m2,  samt udendørsarealer, er der lagt i cykelkurven til noget af... Eurobike 2022 begynder at tage form

Med udnyttelse af minimum fire af Messe Franfurt mange messehaller, tællende mere end 110.000 m2,  plus udendørs arealer, er der lagt i cykelkurven til noget af en debut for Eurobike 2022 når den lægger fra land i Franfurt næste år i juli måned.

Allerede nu godt et halv år før messen, er forhåndsinteressen meget stor og Messe Friedrichshafen kan allerede nu melde om en rekord høj reservering af stande.

Når Eurobike for første gang afholdes i Frankfurt fra den 13. til den 17. juli 2022 af det nystiftede joint venture mellem Messe Friedrichshafen og Messe Frankfurt, Fairnamic,  vil meget være nyt. Eksempelvis var det på forhånd spændt ventet, hvilke områder af udstillingsområdet der skulle bruges til genstart af Eurobike i Frankfurt.

Nu er areal- og hal belægningen ved at tage form. Samtidig melder messearrangørerne om “store marketingsucceser” for Eurobike 2022. “Antallet af tilmeldinger og efterspørgsel efter plads er på absolut rekordniveau, både nationalt og internationalt. Ved premieren i Frankfurt vil Eurobike endda sætte ny standard for størrelse. “Med denne fremragende bookingstatus i ryggen antager pladsen og hallens belægning konkrete former, og det giver en bred vifte af muligheder for at deltage i nye fagområder,”  udtaler  Stefan Reisinger.

Hele messens vestlige areal med mere end 100.000 kvadratmeter udstillingsareal stilles til rådighed, Ifølge Reisinger er allerede 90 %  booket af eksisterende og nye kunder. “Vi får yderligere bekræftelse af konceptet fra det faktum, at mange udstillere nu vender tilbage til Eurobike, som har holdt pause i et par år. Mange udstillere har anerkendt den mulighed, som vi har sammen med Eurobike  i Frankfurt for cykler, beboelige byer og mobilitetsovergangen.

“Det nye messekoncept og vores forventning om, at Eurobikes globale udstråling vil stige som følge af ændringen af ​​lokation, er fuldstændig opfyldt. Det er et stort spring, og vi vil levere,” sagde Reisinger. Tilstedeværelsen styrkes også af strategiske alliancer med de vigtigste foreninger og partnere Zweirad-Industrie-Verband (ZIV), Verbund Service und Fahrrad eV (VSF), Bundesverband Zukunft Fahrrad (BVZF), cargobike.jetzt, indkøbsforeninger som f.eks. ZEG og BICO , delstaten Hessen og Frankfurt.

Foreløbig hal og grundplan
Udstillingshallerne 8 og 9 tages i brug samt de nye haller 11 og 12 med hver to planer. Tro mod mottoet “Det hurtigste og nemmeste transportmiddel fra byen til messen skal være en cykel”, er der er store bevogtede cykelparkeringspladser til alle udstillere og besøgende direkte på udstillingsområdet. De tre messeindgange Torhaus, Galleria og Portalhaus skal sikre et jævnt flow af besøgende fra alle sider.

“Til den 30. udgave af Eurobike vil der for første gang være en infrastruktur klar til at bringe industrien til og fra den førende messe på en hurtig og bekvem måde,” rapporterer projektleder Dirk Heidrich. Indenfor og udenfor den indendørs bane tilbyder Eurobike mange kontaktpunkter med indsatsområder, catering og udendørs testbaner.

Link

CYKELPORTALEN