CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En anderledes cykelsko En anderledes cykelsko
En af de mere interessandte nyheder på Eurobike var en sko og skoindlæg der kan tilpasses i en uendelighed. En anderledes cykelsko

I vrimlen af mega stande og blinkende lamper gik Canadiske Lintaman’s repræsentant Phillip Lucas rundt med en lille kuffert og præsenterede deres nyeste sko og indlæg.  De fleste custom sko på markedet bygger på aftryk og støbning af individuelle sko og indlæg. En løsning der ofte er meget dyr og som efterfølgende ikke efterlader de store muligheder for finjustering og tilpasning.

Lintaman har designet sko for en række andre brands de sidste 10 år. I 2016 spottede vi  deres første egen sko på Taipei Cycle Show.  Nu præsenterer de en ny sko og et universelt justerbart skoindlæg der passer til alle sko.

Lintaman  A1 -skoen tilpasser sin længde og form, så den passer præcist til din fod, med et simpelt twist af rullehjulet. Justeringshjulet tilpasser snøren som kan monteres på forskellige måder afhængig af din fodform.  Forestil dig en enkelt-skive kontrolleret “krympeindpakning”, der omslutter din fod ovenfra, siderne og bagfra, og du får ideen.

 

Enkel justering giver en sikker krympende pasform som kan justeres afhængig af hvordan din fod har det den dag og hvilken kørestil/cykel du benytter.
Den 230 g lette sko er i  glasfiberforstærket poly sål version i størrelse 43, og 190 g i carbon sål versionen.
De passer til  normale fødder, tynde fødder, fede fødder, høje buer, lave buer, høj bro, sommersokker, vinterstrømper …. you name it.
De tilpasser sig din nøjagtige fodlængde, med en eksklusiv bevægelig hælskål, der også kan justeres i sin vinkel, dette tillader en sko at tilbyde en perfekt pasform til din fod med to personligheder;
Den behagelige “Granfondo” pasform, med en lodret justeret hælkappe, holder forsigtigt din hæl i din nøjagtige fodlængde, eller den solide ‘Criterium’ racing pasform opnås, når du vinkler hælen fremad for at få fat i din hæl.Den giver et forankret, solidt greb om din hæl bagfra og ovenfra.

Lintamans justerbare skoindlæg er et andet nyt produkt som giver individuelle muligheder for at tilpasse indersålen med tre små løse velco pads som kan sammensættes på forskellige måder. De nye produkter kan forudbestilles på Lintaman europæiske website.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN