CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elektronisk hybrid får nye muligheder Elektronisk hybrid får nye muligheder
Archers elektroniske gearskifte får nye muligheder med deres nye MFR skiftere. Elektronisk hybrid får nye muligheder

Archer Components er elektronisk hybrid gearskifte for dem, der vil have større valgfrihed og ikke være bundet af de store producenters systemløsninger.

Vi har før omtalt det elektroniske gearskifte fra Archer Components i vores omtale om alternative gearsystem. En slags mekanisk/elektronisk gearskifte der kan fungere med alle typer bagskiftere uanset fabrikat og antal gear.  Det hele styres ved et motor batterisystem der placeres hvor det nu er mest bekvemt  og forbindes med den eksisterende mekaniske bagskifter.

Hidtil har systemet været beregnet til mountainbikes med lige styr og TRP Hylex bremsegrebene til dropbarstyr. Nu suppleres systemet med løse MFR (Multi Funktions Remote) knapper der kan placeres alle steder og i praksis giver systemet en endnu større funktionalitet i kombination med forskellige styr og bremse greb.  De forbindes via en lille shiftbox til basissystemet, helt som vi kender det fra de store brands fastlåste systemløsninger.

Vil du vide lidt mere om systemet kan du se deres video her

I forhold til de toneangivende brands systemløsninger, er prisen yderst rimelig og ikke mindst fremtidssikret da du  via software ændringer hele tiden gør det muligt at op- eller nedgradere gear og gearskiftere efter behov og temperement i takt med udviklingen.

Link

CYKELPORTALEN