CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elcykel til folket i abonnement Elcykel til folket i abonnement
Elcykler flest er dyre og komplicerede samtidig med at de kræver vedligeholdelse og service du som forbruger ofte ikke selv kan klare og som... Elcykel til folket i abonnement

Swapfiets lancerer urban elcykel i abonnement. Nu kan du også få en elcykel på abonnement. Hollandske Swapfiets hvis cykler med det blå fordæk efterhånden triller rundt i mange europæiske byer præsenterer i dag deres nyudviklede elcykel, Power-1, som er designet til livet i byen. Swapfiets tror på, at den nye cykel for alvor kan sætte skub i salget af elcykler i Europa.

Aldrig har udbuddet af og efterspørgsel efter elcykler været større, men mange holder sig tilbage på grund af prisen og bekymringer for vedligehold.

Det ændrer Swapfiets nu på med lanceringen af elcyklen Power-1, som er tilgængelig for blot 399 kr. om måneden inklusive reparationer og forsikring.

Swapfiets, der er verdens første udbyder af cykler på abonnement, kalder deres nye Power-1 en gamechanger. Det er den, fordi det er en begyndercykel i høj kvalitet, designet specifik til bykørsel, og så er prisen overkommelig.

Designet har været undervejs i en årrække og er udviklet på baggrund af de 250.000 kunder, som siden Swapfiets’ lancering i 2014 har tilmeldt sig virksomhedens månedlige abonnementsservice. Alle reparationer og feedback er logget og analyseret, og herigennem har Swapfiets opbygget en enorm mængde data, indsigt og ekspertise.

Denne afgørende viden har resulteret i Power-1’s design, og resultatet er en elcykel, som er strømlinet og forfinet efter bylivets specifikke behov.

“Vi er meget begejstrede for at lancere Power-1 og mener, at den vil blive en gamechanger på markedet for elcykler. Det er en elcykel i høj kvalitet, udviklet specifikt til bykørsel, og vi tilbyder den til vores brugere for mindre end 400 kr. om måneden, inklusive reparationer og service. Power-1 fjerner barriererne for at få en elcykel og leverer en høj præstationsevne til en suveræn pris,” siger Mark de Vries, CEO hos Swapfiets.

Cyklens navn kommer af, at den ingen gear har. Det er altså en single-speed cykel – hvilket gør den let at bruge og vedligeholde. Den er drevet af et Shimano E5000 elcykelsystem, som tilbyder tre niveauer af assistance og en fart op til 25 km/t. Batteriet er aftageligt og stort nok til en distance på 80 km, når det er fuldt opladt. Det passer perfekt til en hel dag med arbejde og afslapning i byen.

Power-1 har et stilfuldt unisex-aluminiumsstel, er tilgængelig i mange farver og vejer blot 26 kg. Som alle andre Swapfiets-produkter er den bygget til at holde længe, og hvis der opstår tekniske problemer, er reparation garanteret indenfor 48 timer.

Swapfiets’ forpligtelse til en cirkulær forretningsmodel er synlig i Power-1’s komponenter. I 2025 vil alle cykler være 100 procent cirkulære, hvilket vil sige, at alle dele kan genanvendes, genproduceres eller genbruges.

Power-1, der selvfølgelig har Swapfiets’ ikoniske blå fordæk, er nu tilgængelig i Amsterdam, London, Berlin, Bruxelles, Antwerpen, Gent, Mechelen og København. Midt i november bliver den lanceret i resten af de europæiske byer, som Swapfiets har butikker i.

Power-1 specifikationer

  • Motor og display: Shimano E500 elcykel-system
  • Fart: Max 25 km/t (følger EU-lovgivning)
  • Batteri: Monteret på stel, aftageligt
  • Rækkevidde: 60-80 km på et fuldopladet batteri, 50 procent opladning på 1,5 time eller fuld opladning på 4 timer
  • Bremser: Rullebremser foran samt fodbremser
  • Aluminiumsstel: To størrelser – 49 cm eller 55 cm, tilgængelig i fem farver (Black Matt, Hunter Green Matt, Blue Granite Matt, Blackberry Wine Matt, Gloss Salt Grey)
  • Dæk: 47 mm brede for ekstra komfort, punkteringsbeskyttede
  • Indbyggede LED-lygter og to låse
  • Vægt: 26,6 kg
  • Maksimum belastning: 120 kg

Om Swapfiets
Swapfiets er verdens første ‘bicycle as a service’-virksomhed. Swapfiets er grundlagt i 2014 i Holland og har siden udviklet sig til at være den førende udbyder af mikromobilitet i Europa med næsten 250.000 medlemmer i Holland, Tyskland, Belgien, Danmark, Italien og Storbritannien.

I foråret 2021 har Swapfiets udvidet sin forretning til også at omfatte Spanien (Barcelona), Østrig (Wien) og Lyon, Nantes, Strasbourg og Toulouse (Frankrig). Swapfiets’ koncept er simpelt: For en månedlig præmie får Swapfiets-medlemmer en cykel eller elcykel til rådighed. Hvis nødvendigt har medlemmet garanti for reparationsservice indenfor 48 timer eller kan bytte cyklen uden ekstra omkostninger.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN