CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dynamolygte når nye lyshøjder Dynamolygte når nye lyshøjder
Fransk Dynamolygte helt i front med lys og funktionalitet for et liv uden batterier :o) Dynamolygte når nye lyshøjder

I en cykelverden der bliver mere og mere elektrificeret og hvor vi som alle andre steder, i stadig stigende grad omgiver med batterier, lever Dynamoen stadig sit stille liv og undergår løbende en udvikling til det stadigt bedre.

Der tales så meget om batterier og bekvemmelighed, men hvor en dynamo er langt mere bekvemmelig og altid fungerende så længe du bare gider at træde i pedalerne.

LLUM er den gatalanske betegnelse for Lys

Llum er en fransk produceret og High-End dynamo lygte der udfordrer det etablerede med masser af  funktionaliteter. I takt med at vi omgiver os med mere og mere batteridrevet elektronisk isenkram på cykelstyret, stiller det nye krav til et lygtesystem der kan tilbyde mere end bare at lyse din cykelvej op.

Llum oser langt væk af  gennemført byggekvalitet, men gør samtidig et stort nummer ud af at være 100 % reparerbar. Dette understøttes af et fuldt program i reservedele. Ud over at give et kraftigt 750 lumen lys og udstyret med en række tilslutningsmuligheder for ekstern udstyr i forskellige standarder lige fra USB-A 5V  USB-C,  6V baglys coaxial,  5-100V AC dynamo indgang, skulle den ifølge producenten allerede give maksimalt lys uden blink ved kun 4 km/t.  Den begynder at lade ved 9 km/t. Herudover har den indbygget backup lys når dynamoen ikke roterer.

Llum er regn og støvtæt med en IP54-klassificering. Llum har prioriteret reparationsmuligheder fremfor 100 % vandtæthed, da det ofte betyder at lygten må smides ud når den ikke længere fungerer, (det som hele vores forbrugsverden bygger på). Ingen lim og epoxy indstøbninger her. Alt kan åbnes og repareres/udskiftes.

Huset er i aluminium monteringbeslaget kan vendes. Prisen for det lille lysvidunder på 180 gram ligger omkring kr. 2.700,-    Hertil skal du så lægge prisen for et kvalitets dynamonav og bygning af hjul.  Men naturligvis kan lygten også benyttes på en elcykel, hvis du gerne vil kunne trække strøm fra cyklens batteriet til andre batterier :o)

Link

CYKELPORTALEN