CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

DT Swiss Mon Chasseral DT Swiss Mon Chasseral
DT Swiss hylder bjerget Mon Chasseral med deres femte specialudgave i rækken siden 2007. DT Swiss Mon Chasseral

Godt 30 km fra DT Swiss domicil i Biel ligger Mon Chasseral, der med sine 1607 m.o.h er det højest befarebare bjerg i det område af Jura,  hvor der i klart vejr er en fantastisk udsigt ned over de tre søer på den schweiziske side ved Neuchärtel, Biel og Murten. Et meget smukt område at cykle i, der kan anbefales, da det er mindre trafikeret og  overendt end alperegionen …

Siden 2007 har DT Swiss opkaldt flere special udgaver af deres hjulsæt efter “deres” lokale bjerg, der er et yndet mål for en hurtig bjergtur på to hjul, ikke mindst for de mange ansatte hos DT Swiss der for de flestes vedkommende er ivrige cykelentusiaster.

Med betegnelsen PRC 1100 Dicut 24 Mon Chasseral er det DT Swiss hidtil letteste bjerghjul til skivebremser.  Udstyret med håndlavet kulfiber fælg med rå finish fra formen og indgraveret logo. Den lette fælg har 15 % bedre overførsel af rotations energi end det hidtidige PRC 1100 Dicut 35 hjulsæt. Det nye Dicut 180 nav er kulminationen på DT Swiss nav teknologi med mindre flanker for at reducere vægten mest mulig, hele 13 % lavere end tidligere model.

Specifikationer

  • Vægt: 1266 gram/sæt
  • 700 c fælg 24 mm høj, 18 mm bred
  • Tubelessready med 25 mm dækbredde
  • Dicut 180 disc nav standard SRAM/Shimano udskiftbar til Campagnolo SRAM
  • 24 DT Aero eger med dobbelt kryds
  • Pris. kr 22.500,-

Link

 

CYKELPORTALEN