CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Denny Concept E-Bike Denny Concept E-Bike
Spændende koncept elcykel går i serieproduktion efter at have vundet designkonkurrance. Det er Fuji Bikes der skal stå for produktionen og den forventes... Denny Concept E-Bike

Denny02

Denny er en elektrisk koncept cykel som var en af de fem deltager i den årlige  Oregon Manifest  Bike Design Project Competition. Cyklen vandt designkonkurrencen og de positive tilbagemeldinger har været så overvældende at Fuji Bikes vil sætte den i serieproduktion. Den forventes på markedet i 2015.  Det oprindelige design er blevet til i et samarbejde mellem Teague Design og Sizemore Bicycles.

Denny06

Denny er tænkt til alle tranportopgaver i byen. Den er udsyret med Shimano Alivio Di2 gearnav og en frontdrevet elektrisk navmotor. Batteriet er integreret i frontbagagebæren. En smart detajle er styret som også fungerer som bøjlelås så man sikkert kan forlade cyklen på gaden.

Denny04

Cyklen har indbygget lys i styret og saddelpinden som forsynes fra batteriet til elmotoren. En smart detajle er de lysende afviserblink på hver side af  forbagagebæren.  De aktiveres ved at presse henholdvis det venstre og højre bremsegreb fremad.  I stedet for normale skærmsæt er Denny udstyret med et par små børster som både forhindrer vandet i at sprøjte op i nakken og effektivt renser dækkene for småsten.

Denny03

Det er endnu uvist hvor meget af det originale design som vil blive videreført på de serieproducerede cykler fra FUji Bikse som forventes på markedet i midten af 2015.

Denny05

Link

CYKELPORTALEN