CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danmarksmesterskab i Ladcykler Danmarksmesterskab i Ladcykler
Den traditionsrige københavnerbegivenhed, finder sted på lørdag den 26. august kl. 13-17 Danmarksmesterskab i Ladcykler

Foto: Anders Hviid

Nu på lørdag den 26. august afholdes Danmarksmesterskabet for ladcykler. Det er en traditionsrig københavner begivenhed, der finder sted nu på lørdag fra klokken 13-17.  Svajerløbet, som også kaldes Danmarksmesterskabet i Ladcykler finder sted i smukke rammer i Carlsberg Byen, og der ventes at være omkring 100 deltagere. Der køres på både to-og trehjulede cykler samt oldtimers (ældre ladcykler) for henholdsvis mænd og kvinder. Derudover afholdes der stafetløb, med fire svajere (m/k) pr. hold.

Svajerløbet er en traditionsrig københavnerbegivenhed, hvor cykelbudene (svajerne) i 1940erne og 1950erne deltog i et hæsblæsende løb og kæmpede om håneretten og æren. Efter en pause på godt 50 år vendte Svajerløbet tilbage til de københavnske gader i 2009. Alle kan deltage, og der er forskellige løb for teams, kvinder, mænd, tohjulede ladcykler, trehjulede ladcykler og oldtimers (gamle Long Johns). Der plejer at være omkring 100 deltagere. Det er gratis at se på, men koster 50 kr. at deltage i løbet.

Foto: Anders Hviid

Det er Hans Bullitt Fogh (Larry vs. Harry) og Søren Houen Schmidt (Rekommanderet) der står for afviklingen af Svajerløbet.

Tid og Sted
Svajerløbet afholdes på lørdag 26 August 2017, Carlsberg Byen, København V. Mødested: Boble Pladsen, Pasteursvej 10, 1778 V Tidspunktet er fra kl 13 til 17.

Kontakt Hans Bullitt Fogh på telefon 26 63 93 55 eller mail harry@harryvslarry.com for yderligere information. Svajerløb har denne side på Facebook: https://da-dk.facebook.com/ Svajerloeb

CYKELPORTALEN