CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykling for professionelle i varmen Cykling for professionelle i varmen
Med Jonas Vindegaard som fornem ambassadør, er der fornyet fokus på det hollandske cykelbrand AGU. Cykling for professionelle i varmen

Tour de France kører lige nu i de stegende hede Pyrenæer. Samtidig stiger temperaturerne i Europa. Det er derfor tid til at se nærmere på dit cykeludstyr, før du sætter dig i sadlen. For god beklædning, der hjælper med at regulere din kropstemperatur, er essentielt, specielt på de varme sommerdage. Det kender rytterne på Team Jumbo-Visma også alt for godt til.

Som almindelig cyklist kan du også drage fordel af det cykeltøj de professionelle bruger i varmen

Teknologi til de professionelle, tilgængeligt til alle
Under Tour de France kan temperaturerne i Alperne og Pyrenæerne komme over 40 grader. På en stejl stigning kan rytterne brænde meget energi af i relativt lavt tempo. Det resulterer i mindre kørevind og mindre sved, der fordamper for at køle kroppen. Samtidig er en del af disse etaper over træerne og dermed uden skygge. Derfor har Team Jumbo-Visma og AGU arbejdet hårdt de seneste år for at udvikle det perfekte tøj til disse forhold.

Indtryk fra produktpræsentationen i Holland 

Det professionelle sommerudstyr er blevet yderligere raffineret og optimeret for at maksimal ydeevne på de varmeste dage. AGU har derfor udviklet en trøje og cykelshorts med enestående kølende egenskaber. Efter intensiv test af de professionelle er disse forbedringer også blevet implementeret i kollektionerne til alle cykelentusiaster.

High Summer Trøje IV trend (H & D)
Det her er præcis den samme trøje som Team Jumbo-Visma-rytterne har på under touren, men selvfølgelig I et andet design. HeiQ’s Smart Temp-belægningen på trøjen sikrer at din kropsvarme reduceres med 2,5 grader sammenlignet med traditionelle materialer. Derudover sikrer UV-beskyttelsen i trøjen, at du bliver mindre hurtigt forbrændt. Takket være det tynde mesh-materiale er det en letvægtstrøje, som du knap nok kan mærke, når du kører.

High Summer Bibshort
AGUs High Summer Bibshort er et par meget komfortable shorts, som også lader varmen forsvinde effektivt. Takket være Coldblack-teknologi reflekteres 80% af solens varme, hvilket betyder at stoffet varmes betydeligt mindre op. Samtidig beskytter Coldblack-teknologien også mod UV-stråling. Mesh-selerne forhindrer også den øvre del af din krop i at overopvarme. Stoffet er også hurtigtørrende, så selv efter et forfriskende dyp i vandet, tørrer dine shorts igen efter ingen tid og lader dig cykle komfortabelt videre.

Vigor XL HDII
Et par gode cykelbriller er essentielle i løbet. Ikke overraskende har Team Jumbo-Visma derfor valgt Vigor XL HDII-brillerne fra AGU. Et par gode solbriller beskytter dig mod fluer, skidt, øjne, der løber og solen. Den ekstra store linse i Vigor XL-brillerne beskytter dine øjne endnu bedre. Linsen på disse cykelbriller yder optimal UV400-beskyttelse. Den forbedrede farvekontrast giver dig et skarpere billede fordi dybden og detaljerne er mere synlige. For at forhindre brillerne i at dugge under høj anstrengelse er linsen udstyret med en særlig anti-dug-belægning og der er tilstrækkelig ventilation. Fordi linsen er hydrofob, preller vandet og snavset hurtigt af brillerne, så dit syn ikke forringes.

Link

Om AGU
AGU har opfordret alle til at cykle mere i over 50 år. Det er det, vi arbejder med hver dag hos AGU. Vi er et brand med solide hollandske rødder, og cykling er i vores blod. Ved hjælp af et omfattende udvalg af cykeltøj, tilbehør, regntøj, cykeltasker og teamwear ønsker vi at tilbyde alle cyklister midlerne til at nyde sadlen året rundt. På enhver afstand, under alle forhold, på alle veje og på enhver cykel. Med de helte, som vi er her for; cyklisterne.

CYKELPORTALEN