CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Med AGU mod nye horisonter Med AGU mod nye horisonter
Cykelportalen var inviteret til Holland for præsentation af den nye Expand your Horizon Venture kollektion fra hollandske AGU Med AGU mod nye horisonter

Hollandske AGU har altid haft en smule konservativ tilgang til det at designe cykeltøj. Med den nye Venture MTB, Gravel og Tour kollektion, er de for alvor kommet op i gear og viser nu helt nye trendy toner.  Samtidig har deres Bikepacking og cykeltaske kollektioner også fået en gevaldig overhaling. 

Cykelportalen var inviteret til Holland for præsentation af de nye produkter. Som vi har kunnet berette tidligere, er AGU gået ind på det danske marked med direkte online salg sideløbende med deres normale forhandlernet.

Cykelportalen’s udsendte var et smut i Holland tæt ved den tysk/hollandske grænse hvor AGU havde valgt Naturpark Buitengewoon ikke langt fra Nijmegen  til præsentation af de nye kollektioner. Efter selve præsentationen var der mulighed for at cykle en guidet Gravel og MTB rute. Her det gik det over stok og sten på støvede grus og markveje inden vi lidt overraskende også fik nogle højdemeter i benene i det ellers “flade” hollandske landskab.

Med de nye kollektioner opererer AGU med tre produktgrupper, Gravel, MTB og Tour. Men der er intet i vejen for at blande de mange produkter på kryds og tværs efter eget temperement, hvilket også understreges af deres statements #everydayriding og #expandyourhorizon

Venture Gravel
AGU Venture serie er ret klassisk med de samme funktionaliteter kendt fra deres landevejstøj men med features  tilegnet gravel cyklisten, hvor der er blevet plads til flere dobbeltlommer bag på trøjerne og på siden af buksebenene samt i ryggen. Snittet er ret stramtsiddende men alligevel luftigt pga materialevalget.

Venture MTB
Mountainbike kollektionen har et mere løsthængende snit hvor specielt bukserne skiller sig ud med et meget flot snit og farvevalg, der gør at også tour folket vil kunne benytte dem. Forstærkning i livet og skridtet og lynlåslommer. De fås endvidere i to benlængder. Trøjerne er det trende langærmede look.

Venture Tour
Tour består af en række mere casuel agtige produkter, der kan benyttes af alle segmenter og både on og off cyklen. Her finder vi en lækker flannelskjorte, en  dunjakke og  flecetrøje bare for at nævne et par stykker.  Alle serier fås i både dame og herre udgaver.

Bikepacking og cykeltasker
Cykeltasker har været en fast del af AGU program i mange år. Disse er nu blevet suppleret med en række nye Bikepacking tasker. Flere af taskerne har nogle features der skiller dem ud fra andre. En kombineret styr/overrørstaske BarBag/HandlebarBag giver nye mulighder for flere placeringer. Den store Handlebar Rollerbag er kendetegnende ved at være vandtæt og samtidig have udluftningsventil der gør det lettere at komprimere den med rullelukningen.  Endelig suppleres de tre serier af en række tilbehør,  en kop og bestik i titanium og matchende frække cykelstrømper.

De nye produkter kan når dette læses  købes online i den nye danske onlineshop. Du kan se frem til i løbet af kort tid at læse vores test af flere af deres nye produkter her på Cykelportalen.

Link

CYKELPORTALEN