CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det hollandske cykeltøjsmærke, AGU, ekspanderer til Danmark Det hollandske cykeltøjsmærke, AGU, ekspanderer til Danmark
Det hollandske mærke, AGU, der sælger cykeltøj- og udstyr udvider sin internationale vækst til Danmark. For nyligt løftede AGU sløret for deres cykeltrøje, ’The... Det hollandske cykeltøjsmærke, AGU, ekspanderer til Danmark

København, 8. juni 2022 – Det er ikke kun cykelrytteren Jonas Vingegaard og hans hold Team Jumbo-Visma, der muligvis er iført kvalitetstøj fra det hollandske brand, AGU, når Tour de France skydes i gang den 1. juli i København. AGU er kommet til Danmark for at blive. Nu har danske cykelentusiaster også adgang til hele sortimentet på AGU’s webshop og i udvalgte butikker. AGU sælger cykeludstyr- og tøj, der passer til enhver cyklist; hverdagscyklister, landevejsracere eller noget tredje.

”Det er ideelt for AGU at komme ind på det danske marked. Vi kommer nemlig fra en cykelnation og har årtiers erfaring med os. Derfor har vi en forståelse for, at en cyklist ikke ’bare’ er en cyklist. En person, der cykler til og fra arbejde, har ikke de samme behov som en, der kører racerløb med sine venner på landevejen i sin fritid,” siger Björn Jeurissen, administrerende direktør i AGU.

Klar til yderligere vækst
Efter AGU’s succes i Holland, Belgien og Tyskland er AGU nu klar til at erobre det skandinaviske marked, herunder det danske. I en video henvender AGU sig til den danske cykelrytter: Du kender os nok ikke, men vi elsker at cykle ligesom du gør. I byen og på landeveje, spor og stier. Se videoen her.

Björn Jeurissen, administrerende direktør hos AGU: “Jeg er stolt af dette store nye skridt i vores internationale vækst. Ligesom i Holland er cyklen også et af de mest populære transportmidler i Danmark, og jeg glæder mig til at se vores store udvalg af cykeltøj, tilbehør og regntøj i Danmark på gaden eller i naturen.”

Tour de France
I år starter verdens største cykelbegivenhed i København: Tour de France, som AGU naturligvis følger som en del af udvidelsen til Danmark. Den 1. juli optræder Team Jumbo-Visma-holdet ikke i den sædvanlige AGU-dragt, da den minder for meget om den gule førertrøje. Derfor kan cykelrytterne af Team Jumbo-Visma ses i AGU Masterpiece trøjen i tre uger under cykelløbet. Designet af denne Limited-Edition cykeltrøje har sin oprindelse i mesterværker af de hollandske kunstnere: Vermeer, Rembrandt og Van Gogh.

Cykling skal være bæredygtigt
AGU er konstant på udkig efter bæredygtige alternativer til sine materialer, tekstiler, produktion og distribution.

”Mange af vores produkter er lavet af polyester, og vi er så småt ved at erstatte brugen af ny polyester med genbrugspolyester. Det gør vi f.eks. med brugte PET-flasker. Vi bruger også biologisk nedbrydeligt merinould i mange af vores produkter. Og det er blot to eksempler på, hvad vi specifikt gør for at blive mere bæredygtige, men jeg kunne nævne mange flere. Derudover arbejder vi hele tiden på at gøre listen længere,” siger Björn Jeurissen.

Læs mere om AGU’s bæredygtighed på deres hjemmeside.

Køb tøj og udstyr i dag
Alle AGU’s produkter kan købes på deres danske hjemmeside agu.com/dk og hos partnere i Danmark som cykelgear.dk, cykelpartner.dk, Ritter Cykler, Heino, Bike&Co.

Om AGU
AGU har opfordret folk til at cykle mere i over 50 år. Det er det, vi arbejder med hver dag i AGU. Vi er et mærke med solide hollandske rødder, og cykling er i vores blod. Ved hjælp af et omfattende udvalg af cykeltøj, tilbehør, regntøj, cykeltasker og holdtøj ønsker vi at tilbyde alle det rette cykeludstyr til at nyde cykling året rundt. På enhver afstand, under alle forhold, på alle veje og på enhver cykel. Med de helte, vi er her for; cyklisterne.

Link

 

CYKELPORTALEN