CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykeltøj fra Pearl Izumi til den våde årstid Cykeltøj fra Pearl Izumi til den våde årstid
PI DRY™ er en ny vandafvisende teknologi, som Pearl Izumi har fået eneret på at benytte i deres cykeltøj de næste tre år. Cykeltøj fra Pearl Izumi til den våde årstid

Japanske Pearl Izumi har udviklet og produceret sportstøj i næsten 60 år og er indstillet på at udvikle produkter der kan bruges hele året i al slags vejr. Nu introducerer de PI DRY™ fabric technologen, som er deres våben mod det våde element. PI DRY™ er et hydrophobic stof som trænger dybt ind i vævningen af stoffet og gør det modstandsdygtigt og vandafvisende. Pearl Izumi har fået de ekslusive rettigheder til at benytte denne teknologi i deres cykletøj de næste tre år.

PI DRY™ technologien imprægnerer de enkelte tøj fibre,  så de stadig bevarer deres store areal uden at gå på kompromis med fleksibiltet, strækbarhed og komfort. I modsætning til almindelig vandafvisende imprægnering, som påføres på overfladen, så trænger PI DRY coatingen helt ind i de enkelte fibre og mætter dem så og sige med imprægnering.

Det betyder at i forhold til de gængse imprægneringsmidler der ofte mister deres virkning efter godt 20 vaske, bevarer PI DRY sine egenskaber op til 100 vaske, hvilket i praksis betyder i hele produktets levetid.

Pearl Izumi introducerer PI DRY i cykelbukser, 3/4 tights  samt varmende løse overtræks ben og ærmer. De nye produkter vil være tilgængelige på markedet i løbet af efteråret, og kan købes hos udvalgte Pearl Izumi forhandlere samt online.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN