CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelrejser til Sydeuropas bjerge Cykelrejser til Sydeuropas bjerge
Bikery er et nystartet rejsebureau, som tilbyder rejser til racercyklister med hang til bjerge. De første rejser går til Andalusien i Spanien. Cykelrejser til Sydeuropas bjerge
Bikery02
De mange racercyklister, som fylder godt på de danske landeveje i sommerhalvåret, kan roligt intensivere bakketræningen og planlægge en cykelrejse til bjergene i Sydeuropa. Rejsebureauet Bikery tilbyder fleksible cykelrejser til motionister og supermotionister.
“Vores koncept bygger på, at cykeloplevelsen skal være i højsædet. Vi har udført en grundig research og udvalgt en række flotte ruter af varierende længde og sværhedsgrad på hver lokalitet. Gæsterne får adgang til rutefiler til cykelcomputeren og får udleveret kort med de enkelte cykelruter, som passer lige til baglommen på cykeltrøjen. Ønsker man guide med på turen, kan vi også nemt arrangere det”  siger indehaveren Finn Møller Andreasen.

Bikery03

Fleksibilitet er et andet vigtigt princip for de rejser, Bikery tilbyder. Gæsterne vælger selv hvornår, og hvor længe de vil på cykelferie. Turene passer for eksempel godt til cykelklubber eller par, som ønsker sig en aktiv forlænget weekend.
“Jeg har etableret Bikery, fordi jeg ønsker at dele min passion for landevejscykling. Visionen er at tilbyde unikke rejseoplevelser for cyklister og en webshop med kvalitetsvarer. Andalusien i Spanien er første rejsemål, og research til næste destination er i gang” fortæller Finn Møller Andreasen.
På hjemmesiden Bikery.dk kan man læse mere om rejserne, som i første omgang går til to lokationer i Andalusien, hvor det milde klima byder på cykelvejr fra september til maj.
Link
Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN