CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Første udgave af Cykel- & Knallertmessen for publikum blev en overvældende succes sidste år, og LØRDAG DEN 9. OKTOBER inviterer Nord-Fair og udstillerne igen...


Første udgave af Cykel- & Knallertmessen for publikum blev en overvældende succes sidste år, og LØRDAG DEN 9. OKTOBER inviterer Nord-Fair og udstillerne igen det danske cykelfolk til messe i DGI-huset Vejle.

Knap 70 udstillere er med i feltet, og man vil opleve stribevis af spændende mærker og muligheder, når vi løfter sløret for de seneste hotte nyheder på det danske marked.

Mountainbike og citybikes, el-cykler, racere, cruisere, scootere, knallerter og alskens tilbehør…..der er det hele og mere til, når den kommende sæson skal præsenteres.

Messens TRENDZONE giver et godt indblik i den kommende trend og byder på hotte mærker og nyheder. Er man mere til fart over feltet, kan man opleve de fire fantastiske fyre fra TALENT 2009 i et extremt TRIAL SHOW, hvor balance og kontrol på cykel beherskes til mindste detalje.

Der vil også være mulighed for at teste nogle af favoritterne.  På CYKELBANEN i hal 5 kan man afprøve sine talenter på en eller flere cykler og el-cykler.

Deltager man i messens konkurrence er man med i lodtrækningen om mange spændende præmier sponseret af en kreds af udstillere.

Læs Cykelportalens messerapport fra 2009 her

Åbningstid
Lørdag den 9. oktober kl 9 – 17
Entre kr. 50,-
Fri parkering

Link

CYKELPORTALEN