CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykel- og Knallertmessen i Vejle åbner nu også dørene for publikum lørdag den 3. oktober 2009

I mange år har Skandinaviens største cykel- og knallertmesse i Vejle været en succes for både butikker og leverandører. Og nu udvides feltet til også at omfatte forbrugerne.

BLIV INSPIRERET
Lørdag den 3. oktober bliver dørene i DGI-Huset åbnet for det danske cykelfolk, som kan glæde sig til 2 haller fyldt med de nyeste produkter, mærker og trends fra mere end 65 leverandører. Mountain- og citybikes, el-cykler, racere, cruisere, scootere, knallerter og alskens tilbehør. Der er det hele og mere til, når den kommende sæson præsenteres. Så skal der handles nye cykler eller knallerter, er det her inspirationen kan hentes.

Er man til oplevelser ud over det sædvanlige, byder dagen også på et vildt og ekstremt Trailshow. Vil man hellere hente seriøs viden og inspiration, er det messens Trendzone, man skal stile efter. Her har en række af messens leverandører samlet de hotteste nyheder og på messen vil man opleve stribevis af spændende mærker og muligheder.

Alle med benzin i blodet kan deltage i messens konkurrence og prøve at vinde en tur på rallybanen i København eller Horsens. Man skal bare gasse op og svare på et par spørgsmål, hvorefter man er med i lodtrækningen lørdag kl. 16.00.

Med en stadigt stigende interesse for de to-hjulede køretøjer, spår arrangøren bag messen, Nord-Fair, at besøgstallet bliver stort.

Åbningstid for Cykel- og Knallertmessen i DGI-Huset er lørdag den
3. oktober fra kl. 10-18. Entreen er kr. 50, børn u/12 år er gratis.

MESSECENTER:
DGI-huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle, Tel. 75 82 22 00
GPS-koordinater: Lat: N 55 42.413’ Long E009 31.090’

ARRANGØR: Nord-Fair A/S, Gøngehusvej 106, 2950 Vedbæk
Tel. 45 89 12 77, mail: charlotte@nord-fair.dk

CYKELPORTALEN