CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelleasing Cykelleasing
Nu kan du for første gang lease din drømmeracercykel, nøjagtigt som du leaser en fed bil - BikePals er det første leasing-koncept af High... Cykelleasing

Det nye selskab, BikePals tilbyder privatleasing af eksklusive cykler. Kør sommeren i møde på en af de allerbedste racercykler Jens Veggerby er medstifter af BIKEPALS – privatleasing af racercykler.

Privatleasing af biler er den mest anvendte måde at komme rundt på 4 hjul i dag, hvis du vil være optimalt kørende. Nu bliver det også muligt på 2 hjul.

Den tidligere professionelle cykelrytter, Jens Veggerby, lancerer nu privatleasing af high-end racercykler. Selskabet BikePals (ApS), som Jens Veggerby er medstifter af, tilbyder de ypperste cykelmærker som Basso, Colnago og Pinarello

Du får det bedste af det bedste inden for cykelindustrien, leveret klargjort, og du kan nøjes med at betale en lav, månedlig ydelse. På den vis får du det ypperste indenfor cykelmodeller uden at betale alt på én gang. Og efter år 1., bliver ydelsen endnu lavere.

Modellerne fra Colnago, Pinarello og Basso er monteret med det udstyr som 80-90 % af cykelleverandørernes kunder normalt foretrækker.

Kunde/medlemsfordele
Som leasingkunde hos BikePals får du, udover levering af din drømmecykel til en særdeles fordelagtig pris, tilbudt en række medlemsfordele:

Gratis tilmelding til Danmarks største cykelløb, Sjælsø Rundt på valgfri distance (værdi op til kr. 399)
Løbende træningstips og vejledning fra Jens Veggerby
Mulighed for professionelt bikefit hos Copenhagen Bikefit med rabat

På www.BikePals.dk kan du læse nærmere om vores udvalg og priser. Følg os på Facebook ”Bike Pals” og Instagram bikepals_leasing og få løbende opdateringer.

For yderligere spørgsmål kontakt: Jens Veggerby, 40134959, email: info@bikepals.dk eller kontakt en anden Bikepals medarbejder på telefon 81414000

Fakta om leasingaftalen

 • Aftaleperiode: 24 måneder.
 • Efter 12 mdr. har du følgende muligheder:
 • Returnere cyklen og lease en helt ny cykel.
 • Hvis du ikke vælger at returnere cyklen efter 12 mdr., fortsætter aftalen til nedsat månedlig pris.
 • Efter 24 mdr. har du følgende muligheder:
 • Returnere cyklen.
 • Anvise en køber til cyklen. Pris for cyklen kr. 1.000,-.
 • Leasingydelse: Betales pr. måned og én måned forud.
 • Depositum: 3 måneders leasingydelse.
 • Kreditgodkendelse: Når du sender din ansøgning, bruger vi dine indsendte informationer til at foretage en kreditvurdering af dig.
 • Forsikring: Når du leaser en cykel hos BikePals får du automatisk en ansvars- og kaskoforsikring med som er indeholdt i leasingydelsen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN